,

Bioeffect nu med en endnu vildere EGF Power Serum!

Bioeffect er prisvindende højbioteknologisk hudpleje med EGF, Epidermal Growth Factor, produceret i byg på Island. Det tager 14 måneder at dyrke EGF-proteinerne, der styrker huden og bekæmper ældningstegn, og vi befinder os i hudplejens absolutte superliga. Den berømte EGF-serum har nu fået en storesøster med endnu mere power til moden og tør hud: Bioeffect EGF Power Serum.

Reklame/modtaget i gave til test.
Indeholder reklamelinks til Magasin.

Den berømte EGF-serum har nu fået en storesøster med endnu mere power til moden og tør hud: Bioeffect EGF Power Serum.
Bioeffect var banebrydende, da de lancerede verdens første hudplejeprodukt med bygbaserede EGF-proteiner, som reducerer synlige ældningstegn.
Mærket har i dag mange fans, og med rette, fordi vi her er i den absolutte top af virkningsfuld luksushudpleje. Serummen er absolut ikke billig, men 3-4 dråber er nok og den holder op til 3 måneder. (se den hos Magasin her – reklamelink)

Den gode gamle og kendte EGF serum er absolut lige fantastisk og stadig at finde på hylderne – den har nu bare fået en ekstra potent storesøster til os med moden hud og/eller tør hud.
Den er vild!!!! Og så vidt jeg har hørt, bliver den efter verdenspremieren i sidste uge revet ned af hylderne.

Bioeffect EGF-serum har nu fået en ekstra potent storesøster med flere vækstfaktorer til os med moden hud og/eller tør hud. EGF Power Serum.

Superingredienser mod tørhed, rynker og tab af fylde

Bioeffect EGF Power Serum består kun af 12 ingredienser, som alle er helt rene og virksomme. Her er absolut intet overflødigt fyldstof, hvilket også forklarer både pris og de meget få dråber, der skal bruges hver dag morgen og/eller aften. Serummen er så rig, at nogle nøjes med den, men jeg foretrækker personligt EGF Power Cream ovenpå. (se den her hos Magasin).

Den nye EGF serum har fået tilført endnu en vækstfaktor, KGF, der ligeledes er baseret på byg. Tilsammen fremmer de fornyelse, styrke og sundhed i huden. Dertil er der tilsat N-Aceltyl Glucosamine og hyalyronsyre. Resultatet er op til 50% dokumenteret forbedring af: TØRHED, PIGMENTERING, RYNKER, MISTET FYLDE OG SPÆNDSTIGHED!

 

EGF er naturligt vækstprotein, der findes i huden i forvejen og spiller en afgørende rolle i hudens sundhed, styrke, fylde og tykkelse. Vores egen produktion af vækstfaktorer aftager med alderen – det vil sige, at huden får færre signalmolekyler, der sender instrukser til cellerne om at reparere, forynge eller formere sig.
LÆS mere om EGF og forskningen her.

 

En stærk rutine fra Bioeffect - step 1. EGF Essence. Step 1. EGF Power Serum. Step 3. EGF Power Cream.

En stærk rutine fra Bioeffect – step 1. EGF Essence. Step 1. EGF Power Serum. Step 3. EGF Power Cream.

 

Kliniske studier ved brug af Bioeffect EGF Power Serum 2 gange dagligt viser reduktion af fine linjer og rynker, UV-forårsaget pigmentering, øget fugtniveau, samt forbedring af hudens tæthed, så den bliver fastere, glattere og mere fyldig.

 

Du finder Bioeffect hos bl.a. Magasin. Den NYE EGF Power Serum koster 1.485 kr.
Bioeffect EGF Essence 790 kr.
Bioeffect EGF Power Cream 1.400 kr.

 


KLIK OG SE ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.