Så er der fri leg med hårtonen. Tag et Björn Axén Color Shot derhjemme!

Jeg har ikke været så begejstret for hjemmefarvninger af håret siden dengang, jeg var ung, og det bare måtte prøves.  Med ret katastrofale resultater til følge.
De permanente hårfarvninger vil jeg til enhver tid overlade til en professionel, men til gengæld er det både sjovt og nemt – og ganske ufarligt – at give håret en midlertidig farve eller tone med de nye Color Shot Washout fra Björn Axén. Farven er skånsom, og du styrer selv intensiteten ved at blande den op med din normale balsam.

Med de små tuber Color Shot kan du tone dit hår diskret eller skifte hårfarve for en stund. Farven vaskes gradvist ud for hver hårvask og forsvinder 100% efter typisk 8-10 gange.
Det nye farvekoncept til hjemmebrug er endda også billigt i brug: tuben til bare 100 kr. indeholder nok til 5-10 farvninger!

Specielt til lyst, lysebrunt eller medium brunt hår

Der er 7 farver at vælge imellem, som passer til forskellige hårfarver fra blond og highlightet til lys brun og medium brunt hår samt til ombré (hvilket vil sige, at håret er farvet, så det bevæget sig fra en nuance til en anden). Jo lysere, og i princippet mere medtaget og kemisk behandlet, dit hår er, jo mere tager det imod farven. De mørkere hårfarver, eller de mørke dele af dit hår, modtager ikke farve, men får til gengæld glæde af plejen og glansen fra de vitaminer og olier, som hårfarven indeholder.

Du kan få en ny hårfarve, tone det diskret eller opfriske det og give det glans – fra intenst til diskret – på en helt ny måde! Der er fri leg på den måde, at du blander farven med din hårbalsam og dermed styrer intensiteten af farven. På samme måde styrer du selv, om farven skal sidde fra 7 og op til 15 minutter.

Du kan vælge at farve håret intenst i shocking pink, rød og lilla, hvis du er modig og har lyst til det, men du kan altså også vælge mere “normale” farver, eller diskrete toninger.
Du kan også bruge de lilla Color Shot til at dæmpe gyldne toner – eller omvendt til at tilføre et honninggyldent skær til lyst hår.

De kolde toner, der kan bruges ved udgroning af det grå hår!

Her er de tre kolde nuancer, der passer godt til et hår (som mit), der er på vej med en grå udgroning. De kan bruges hver for sig, eller du kan eksperimentere med at blande dem! Grå hår dækkes ikke af farven, men kan tones koldere med de lilla nuancer Lilac Pink og Steel Lavender. I stedet for en lilla hårshampoo eller kur kan du bruge Color Shot Washout og opnå et resultat, der holder 8-10 hårvaske.

 

 

Så forskelligt kan farverne bruges!

Her kan du se, hvad Color Shot Steel lavender kan bruges til! Til venstre er det ikke mig, men det kunne ellers være sjovt at prøve 🙂


Men jeg holder mig til ca. 1/4 del farve og 3/4 dele balsam, som får lov at sidde 5- 10 minutter i hele håret. Dermed bliver håret ikke det mindste lilla, men jeg får dæmpet det gyldne i de gamle længder og udjævnet hårtonen og gjort den koldere.

På samme måde kan du enten gå rød, pink eller lilla – eller tone dit hår diskret i en honninggylden varme, en kold eller en mørk brun eller en varm rød. Det er bare at kaste sig ud i et lille ufarligt hjemmeeksperiment!

Her har jeg fanget et par modeller – i forgrundet en varm honninggylden Color Shot farve og i baggrunden en klassisk brun!

God fornøjelse ♥

 

 

 

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Meget flot med den lilla farve til dig:-)
  Jeg havde selv sølvgråt hår i 80´erne, det var også flot.
  Da min datter mistede sit smukke lange hår pga. intensiv kemo, da vi hun forskellige parykker og farver dertil, så hun kunne gøre det triste til en leg.
  Vi kender ikke disse farver, men jeg vil anbefale dem til min datter, hun elsker at lege med håret.
  Rigtig god weekend til du og gemalen:-)

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.