Bloggen har været hacket – men jeg er stærkt tilbage med nyt design!

Hvis du de sidste par dage forgæves har forsøgt at besøge bloggen, så skyldes det, at den har været hacket!!!!!!!!!!!!!
En virkelig ubehagelig fornemmelse, når nogen hijacker ens univers, arbejde, hjerteblod, som jeg skrevet igennem snart 7 år. Og ubehageligt for dig som læser at blive ført over på een eller anden obskur side. Det er jeg virkelig så ked af, og jeg krydser fingre for, at ingen har klikket på noget.
Desværre har jeg INTET kunne gøre, fordi mit domæne har været overtaget af parasitter, der har peget Voksenlivsstil.dk videre, som de ønskede det.

Hacket – men alt er godt igen og ingen alvorlig skade er sket!

Heldigvis er siden nu blevet renset og alt er fint igen – og ingen skade er sket. De er kommet ind via et såkaldt plug-in, et lille program, til WordPress, som Voksenlivsstil er bygget op i. Det er derfor sket for rigtigt mange, der har opdateret denne plug-in, som i øvrigt bruges til opsætning af de relaterede indlæg.

Jeg kan fortælle, at der absolut heller ikke har været adgang til dine data, hvis du abonnerer på mit nyhedsbrev. Disse oplysninger ligger beskyttet et helt andet sted, så der er ingen fare på færde. Så nu kan vi alle tage en dyb indånding og komme videre. Forhåbentlig har du lyst til at komme forbi igen lige så tit, du plejer ♥

Jeg er stærkt tilbage med nyt design på bloggen!

Hackerne skal ikke få os ned med nakken, og jeg har besluttet mig for at komme endnu stærkere tilbage med et nyt design!
Så dygtige Malene fra Netinspire er i fuld sving lige nu, og jeg håber, at du er enig med mig i, at det bliver et Voksenlivsstil i en ny flot udgave, som er ude af hackernes klør.

Nu er jeg heldigvis tilbage i kontrol over mit eget univers – som jo er en vigtig del af mig selv – og jeg glæder mig til at fortsætte skriverierne herinde.
Jeg håber heller ikke, at DU er blevet skræmt væk, men tværtimod med dine besøg vil støtte mig i at komme stærkt tilbage igen, så hackerne kan få baghjul!

På forhånd tak og……

 

3 replies
 1. Tina
  Tina siger:

  God aften Jeanette,
  sikke da noget og godt ingen alvorlig skade er sket.
  Velkommen tilbage og lad os krydse for at de trælse holder sig væk.
  Flot nyt design 🙂
  Jeg så godt min pc blev låst fast, da jeg ville besøge din blog, så måtte lukke alt ned og genstarte.
  Du og gemalen ønskes en dejlig weekend 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.