Få looket – Maritime striber og cool jeans fra Jensen!

Jeg er og bliver vild med striber, og det maritime look er altid klassisk og flot – og sporty. I år ser vi en del martime elementer i moden, så der er dejligt mange striber at finde derude.

Jeg har fået lov til at udvælge mine favoritter fra SS19 kollektionen fra det danske mærke Jensen i anledning af lanceringen af den nye fine webshop Like Anna.
Et mærke som Jensen appellerer til mange forskellige kvinder, i forskellige aldre og størrelser, og det handler om at finde præcis dét, som passer en perfekt. Jeg var spændt på tøjet, da det kom med posten, men jeg må sige, at jeg er fuldstændigt overvældet over både pasform og kvalitet – også i forhold til prisen. De fede jeans har jeg lyst til at gå med hele tiden.

Jeg gør opmærksom på, at tøjet er foræret til mig af Jensen Women/BTX Group!

Jeg er dykket ned og gået på jagt i kollektionen, og nu skal du se de tre ting, som jeg har udvalg: En langærmet stribet t-shirt, et par cool stretch jeans og en blød “sweat-blazer”. Fælles for dem er, at de har en fantastisk pasform og er super behagelige at have på. Tøjet, som jeg har valgt, sidder simpelthen bare godt!

Jeg styler dem med hhv. høje og flade sko – og med og uden jakke – og får dermed to forskellige looks.

Først helt enkelt i t-shirt og jeans og et par rå støvler. Du kan også bruge sneakers! Sæt en kort trenchcoat til, og du ligner en million, men er stadig afslappet og casual.
Jeg lover dig, at både t-shirt og jeans er helt perfekt – jeg elsker at gå med begge dele – og jeg er overrasket over, hvor meget kvalitet og godt design, man får for pengene her.
Hele looket fås til 900 kr.!!!!!!!

Jensen Tomato Mix T-shirten koster 199.95 kr. og fås hos LikeAnna her.
Selma Jeans fra Jensen med stretch, mange fine detaljer og en perfekt pasform koster 599.95 kr. her.

Ved blot at tilføre et par høje hæle og en jakke, kan du ændre looket fra casual til mere formelt og fint – men tøjet er stadig yderst behageligt. Jakken er en “sweat-cardigan”, så den er blød og rar at have på.

Jakken er desværre ikke på webshoppen hos LikeAnna, men du kan finde den tilsvarende i et rigtigt fint Navy-mix mønster (499.95 kr.), som også er sat sammen med en stribet bluse lige her.

 

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.