Fredagsfavorit – Brow Sculptor øjenbrynsblyant fra Kenny Brows

Kenny Brows Brow Sculptor øjenblyanten er valg som favorit i denne uge.
Øjenbrynsblyanten Brow Sculptor fra Kenny Anker Brow er denne uges favorit, der fortjener værdigheden ved at lave hårstråstynde streger og en definition og udfyldning til perfekte øjenbryn, der løfter ansigtet og giver et flottere og friskere look.

Reklame – produkt modtaget til test! 

Kenny Anker er en af Danmarks førende øjenbrynseksperter, og du kan – når Danmark forhåbentlig snart lukker op igen – booke tid til at få lavet din perfekte øjenbrynsfacon i hans Brow Studios i København, Magasin Kbh. eller Lyngby samt hos Salling i Aarhus.

Du kan også nyde godt af ekspertens super gode produkter til flotte og perfekte øjenbryn derhjemme. Og i øvrigt finde gode råd til, hvordan du gør, på hans hjemmeside. Længere nede kan du læse hans råd til, hvordan du former øjenbryn, der mangler fylde.

Øjenbrynet løfter hele dit ansigt!

Stylede og markerede, perfekt formede, øjenbryn kan virkelig give hele ansigtet et friskere udseende og et naturligt løft! Og der skal ikke ret meget til.
Måske bare en transparent Brow Gel eller nogle få strøg med øjenbrynsblyanten. Eller en kombination.

Er du i tvivl om formen, eller hvordan du skal gøre, så koster en konsultation på et Brow Studio ikke en herregård. I dag handler det som regel mere om at bruge blyanten end pincetten – og med den kan du jo sagtens øve dig og prøve dig frem foran spejlet.

Kenny Anker Brow Sculptor laver fine hårstråstynde streger
Den tynde øjenbrynsblyant, som du skruer ud, er tynd og fin, så du kan lave linjer, der ligner hår. Samtidig giver den en perfekt farve til at udfylde tynde områder og huller i brynet.
I den anden ende af blyanten finder du en børste, en såkaldt spoolie-børste, som du kan børste dine bryn i facon med eller til at blende og tonen farven med. Børst altid opad og udad for at få mere fylde.

Kenny Brows Brow Sculptor får i to farver, Brown og Dark Brown (jeg bruger Brown). Den koster 220 kr. hos Kenny Ankers webshop, hvor du også finder information og nyttige råd samt flere andre spændende produkter.

Slut evt. af og sæt prikken over i’et med en farveløs Eye Brow Gel. Denne kan i øvrigt være nok i sig selv, hvis du bare vil have smukke naturlige bryn, der bliver let markeret, en anelse frisk shiny – og bliver holdt på plads i formen. Nogle gange skal der ikke mere til, end at style de øjenbrynshår, der er, for fx at dække tyndere områder eller opnå symmetri.

Fikser dine øjenbryn den den klare Kenny Brows Brow Gel


Kenny Ankers rås til tynde eller overplukkede bryn

På Kennyanker.dk finder du virkelig fin inspiration og guides til at arbejde med dine bryn.
Her er råd til bryn, der er blevet overplukkede eller er tynde og “hullede”:

Gå langsomt frem! Hvis du kun husker én ting, så lad det være den! Det er så meget nemmere at bygge farven op end at fjerne den igen. Så når du har tilført en lille smule farve, er det en god idé at træde et skridt væk fra spejlet og studere dig selv. Du skal kun tilføre mere farve, hvis det er nødvendigt. Derefter kan du style et mere fyldigt og blødere look med børsten – tænk på det, som om du skruer op eller ned for dine bryns volume.

Et spørgsmål, jeg ofte får, er, hvad man gør ved overplukkede bryn og områder med manglende hårvækst. Svaret er enkelt – prøv min Brow Sculptor! Brug den tryllestavs-agtige spoolie til at børste opad og afdække hullerne, brug derefter blyanten til let og præcist at tegner linjer, der ligner hår. Til sidst kan du duppe lidt Brow Gel på for at holde dit look på plads … og så er du klar til at få din bedste bryndag!

 

Kenny Brows Brow Sculptor koster 220 kr.

Kenny Brows Brow Gel koster 230 kr.

 

Du kan se eller gense alle fredagsfavoritterne her.

 

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.