Brug de traditionelle urter i en sund livsstil

Brug de traditionelle urter i en sund livsstil

Der findes en række traditionelle lægeurter og planter, som er anerkendte for deres gavnlige effekt for vores sundhed. En del af dem kender de fleste af os udmærket – tranebær mod blærebetændelse, baldrian mod søvnløshed, agerpadderokke for håret osv.
Andre kosttilskud igen er man måske mindre opmærksom på findes.

Om du så forbinder sundhed med at sove godt, have energi, få de anbefalede vitaminer og mineraler eller at kunne modstå sygdom i en travl hverdag, så er der noget at hente i de traditionelle urter og planter – bestemt også, eller måske især også, i vores moderne liv.

Det er da også som om, kosttilskudene vinder mere og mere ind igen, og der findes faktisk meget seriøse producenter på markedet. Én af dem er Drogens Vital, som produceres i Danmark og kun kan købes på Apotektet. Produkterne er naturlige og i høj kvalitet – og priserne er ovenikøbet på et niveau, hvor man kan være med.

Drogens Vital har mange spændende produkter, men nogle stykker af dem er jeg specielt blevet vild med.

D-vitamin tyggetablet. Jeg forstår ikke, at der ikke findes flere vitaminpiller til voksne som tyggetabletter! Denne her smager af appelsin og er nærmeste en lille lækkerbisken. Vi får ikke altid nok D-vitamin fra solen. Dels er det kun 2-3 måneder om året, hvor solen skinner nok til det her i Danmark, og dels bruger vi solcreme, som reducerer optagelsen. D-vitamin er bl.a. vigtig for vores optagelse af kalk. (59,95 for 150 stk.)

d-vitamin-tyggetablet

Hår, hud og negle. Du kan styrke hudens elasticitet indefra (jubiii) – og det behøver ikke koste en formue fra et fancy mærke. Her får du silicium, biotin, zink og agerpadderokke, som styrker dine negle, hår og hud. Og så slipper du med 120 kr. for 250 stk. (3 tabl. dagligt)
tip: hvis du vil styrke din hud endnu mere, så kombiner med Omega 3!

Drogens-vital-hår-hud-negle

Tranebær koncentrat. Lider du af blærebetændelse er det almindeligt kendt, at tranebær har en forebyggende effekt. Her kan du bare tage en spiseskefuld koncentrat i et glas vand – eller måske i en lækker hjemmelavet juice eller smoothie. 120 kr. for 1/4 l.

Drogens-vital-tranebaer

Immunforsvar. Her er et af de rigtigt sjove tilskud, som jeg har liggende til næste gang, jeg har antræk til en forkølelse (det sker ikke så tit, måske pga. alle de vitaminer, jeg tager). Tabletterne tages 3 gange om dagen i 5 dage – og de kan også tages for at booste systemet. Indeholder bl.a. c-vitamin og forskellige urter, herunder rød solhat, som flere kender som meget effektiv mod fx forkølelse. 30 stk., nok til 2 omgange, koster 60 kr.

Drogens-vital-immunforsvar

Ginseng Energi Her & Nu. Den er jeg vild med! Måske er det indbildning – man ved jo aldrig, hvad hjernen kan narres til – men jeg mærker altså, uanset hvad, en super energi, når jeg drikker et shot af denne her. Den virker allerede efter 15 minutter! Indeholder ginseng, rosenrod og guarana, som giver et energi-boost. Super godt før sport, ved træthed eller før præstationer i det hele taget. Igen en god pris – 120 kr. for 1/4 l. Fås med lakrids eller kirsebær, personligt foretrækker jeg helt klart den sidste.

Drogens-vital-ginseng-her-og-nu

Baldrian. Har du svært ved at falde i søvn, så har Drogens Vital “naturens eget godnatkys” med et af de højeste indhold af baldrian. Desuden er der tilsat citronmelisse, som de fleste ikke ved, men faktisk har en beroligende effekt. Så snus godt ind næste gang, du kommer forbi en citronmelisseplante og kan nyde at gnide et par blade i hænderne.
120 kr. for 100 stk. (2-3 tabl. pr. gang 30 minutter før sengetid).

Drogens-vital-baldian

Dette var bare et udpluk, mine favoritter, men du kan se hele serien af Drogens Vital produkter her.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.