,

En komplet, fuldendt natcreme fra BYNACHT

Hypercharged Glass Skin Cream fra BYNACHT er, hvad jeg vil kalde, en fuldendt natcreme. Med et produkt giver den huden en eminent opstramning og reparation over natten.

Hypercharged Glass Skin Cream fra BYNACHT er, hvad jeg vil kalde, en fuldendt natcreme. Et alt i eet produkt, som giver huden en eminent opstramning og reparation over natten. Den sætter ind på alderstegn, opstramning, reparation og forfinelse med et overlegent kompleks af ingredienser.

Reklame/reklamelinks til Matas

Hypercharged Glass Skin Cream fra tyske BYNACHT er en natcreme, der bare kan noget ekstra. Efter nogle få ugers brug, virker huden fastere og finere og man fornemmer det ekstra gear, som denne luksuscreme har.

Gode ingredienser koster, og vi er i toppen af hudplejen her. Til gengæld er den alt, du behøver til natten, og den er drøj på en måde, hvor den nærmest glider over huden og der skal meget lidt til. Så du kan efter min mening spare serummen og i øvrigt forlænge levetiden på cremen, hvilket skal tages med i overvejelserne af den 2.025 kr. dyre creme. I mine øjne er den investeringen værd, især i forhold til så mange foryngende behandlinger, der ellers kan tys til.

Det bedste fra kinesisk urtemedicin til marine kollagen

Kompositionen af Hypercharged Glass Skin Cream er skabt til at tilbyde alt på een gang. Bekæmpelse af alderstegn, reparation af hudbarriere og mikrobiom,  forfinelse af teinten. 

Kompositionen af natcremen er skabt til at tilbyde alt på een gang. Bekæmpelse af alderstegn, reparation af hudbarriere og mikrobiom,  forfinelse af teinten. 

Hypercharged Glass Skin Cream arbejder på at genoprette huden over natten, og efter nogle ugers brug er jeg blevet kæmpe fan. Cremen har en stor kompleksitet, men gør aftenens hudplejerutine meget enkel og hurtig. Rens og så denne supercreme med bl.a. følgende ingredienser:

♦ Opbygning af fugt og fylde med 8 forskellige typer hyaluronsyre.
♦ Præbiotisk effekt med Lactobacillus Pentosus.
♦ Antioxidativ og antiinflammatorisk, samt lysnende og opstrammende, virkning fra Scutellaria Baicalensis, der stammer fra kinesisk urtemedicin.
♦ Opstramning og udfyldning fra Marine kollagen.
♦ Beta-glucan er genoprettende og fugtgivende og har vist sig at have store effekter på rynker og finhed i huden.
♦ Krokus-ekstrakt stimulerer cellekommunikation en og sætter ældningsprocessen i bakgear.
♦ Den stabile form for C-vitamin (Ascorbyl Tetraisopalmitate) virker stimulerende for kollagenproduktionen og giver en ensartet teint.
♦ Endelig er der antiinflammatoriske og genopbyggende ingredienser, der modvirker rødme forårsaget af stresset hud.

Hypercharged Glass Skin Cream arbejder på at genoprette huden over natten, og efter nogle ugers brug er jeg blevet kæmpe fan.


Du finder BYNACHT hos Matas. Hypercharged Glass Skin Cream kan købes her

 

Læs også indlæggene BYNACHT fremmer søvnen og forbedrer huden og BYNACHT hjælper mig til en dybere søvn.

SE ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER HER

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.