,

Beauty hack: Bodyologist håndcreme er (også) genial til fødderne

Den bedste creme til fødderne er en håndcreme! Det her beauty hack må jeg dele, for ikke alene er Bodyologist Advanced Hand Cream fantastisk til hænderne, den er også exceptionel god til at give dig bløde og glatte fødder!

 

Reklame/links til Matas

Jeg har Bodyologist Advanced Hand Cream stående på mit natbord, så jeg kan give både hænder – og fødder – en hurtig indsmøring, før jeg skal sove. Den er nemlig ikke alene en fantastisk god håndcreme. Den får mig også til at vågne op med glatte og velplejede fødder, hvilket skyldes en bombe af ingredienser, som jeg vender tilbage til længere nede.

 

Danske Bodyologist har med stor succes sat sig for at give kroppen med samme behandling og opmærksomhed som ansigtet.

Bodyologisk Soft Hands håndcremen har en meget fin og mild duft af eukalyptus og rosmarin og er 100% vegansk.Bodyologist giver kroppen samme behandling som ansigtet!

Danske Bodyologist har med stor succes sat sig for at give kroppen med samme behandling og opmærksomhed som ansigtet.

Deres virkelig gode produkter til krop, bad og hænder er spækket med stjerneingredienser til udglatning, elasticitet og en ensartet hudtone som A-vitamin (retinol), Niacinamid, hyalyron- og AHA-syrer – samt E-vitamin, Glycerin, Squalane og en række naturlige olier til at sikre fugt og fedme og beskyttelse af hudbarrieren.

Du kan læse mere om Bodyologist produkterne i indlægget HER. 

 

Håndcreme med A-vitamin

Bodyologist Soft Hands er ikke alene en fantastisk håndcreme - den er også den bedste fodcreme. Med bl.a. A-vitamin, B3, glycerin, sheasmør, mandelolie.

 

Håndcremen – som jeg jo altså synes også er den bedste fodcreme – indeholder A-vitamin, der er noget af de bedste og mest veldokumenterede mod alderstegn og pigmentering og solskader. Derudover er en ren bombe af nærende, blødgørende og fugtgivende ingredienser som Niacinamid, E-vitamin, glycerin, sheasmør, mandelolie og abrikoskerneolie.

Bodyologist Soft Hands Advanced Hand Cream fås både som tube med 60 ml og en stor 275 ml flaske med pumpe. Den første er god til rejsen og tasken, eller hvis man vil prøve den af, mens den store nok hurtigt bliver et must at have stående derhjemme, Begge fås her  i Matas, der også har resten af sortimentet til krop og bad.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.