,

Cirkus Jul

Vi skal i Cirkus Jul med lille Asta på snart fire år, og vi glæder os rigtig meget til en dag med både underholdning og læseinspiration.

Familieforestillingen Cirkus Jul kan opleves fra den 11. november i København (Ballerup) og fra den 7. december i Aarhus (Tangkrogen). Her kan de små – og deres forældre og bedsteforældre – komme med på en magisk rejse i litteraturen og møde elskede børnebogsfigurer som Buster Oregon Mortensen, Næsehornet Otto, Tante Andante, Snøvsen og Pigen med Svovlstikkerne. Vi skal afsted med lille Asta på snart fire år, og vi glæder os rigtig meget til en dag med både underholdning og læseinspiration.

Reklame/inviteret

Cirkus Jul er en eventyrlig juleforestilling, der kombinerer cirkus, jul, teater, sang og dans i et stort og imponerende show, som hele familien kan samles om.

For Sten og mig bliver det en skøn oplevelse at kunne dele med lille Asta, som fylder fire lige om lidt (forestillingen er velegnet fra 4 år).
Med kendte figurer, som vi alle – børn som voksne – har tilfælles og som bliver vakt til live i det store cirkustelt. Jeg er sikker på, at der bliver masser at snakke om bagefter og herlig inspiration til højtlæsning.

 

Cirkus Jul er en eventyrlig juleforestilling, der kombinerer cirkus, jul, teater, sang og dans i et stort og imponerende show, som hele familien kan samles om.Forestillingen er blevet til i et samarbejde mellem Aarhus Teater, Saxo og Muskelsvindfonden.
Hele overskuddet går til Muskelsvindfonden.Cirkus Jul på tværs af generationer

Jeg er vild med, at Cirkus Jul tager udgangspunkt i bøgernes verden og figurer som Snøvsen, Næsehornet Otto og Buster fra Busters Verden, som vi deler på tværs af generationer. Så det bliver nok også et lille trip down memory lane samtidig med, at vi kan opleve de smås glæde.

Vi kommer også til at møde Tante Andante og Pigen med Svovlstikkerne, og så har Aarhus Teater også skabt  en ny figur – Bjørn Henning, også kaldt Dinodrengen, fordi  han virkelig gerne vil være en dinosaur. Jeg ved, at Asta kommer til at elske det ♥
Og jeg glæder mig faktisk også.

Cirkus Jul tager udgangspunkt i bøgernes verden og figurer som Snøvsen, Næsehornet Otto og Buster fra Busters Verden.

 

Der vil være masser af julestemning og hygge på pladsen rundt om cirkusteltet, hvor børn kan lege skattejagt, få læst højt og nyde popcorn og æbleskiver. Forestillingen har premiere den 11. november i København (Ballerup) og fortsætter derefter i Nordeuropas største cirkustelt i Aarhus (Tangkrogen), hvor den kan opleves fra den 7. december.

 

Læs mere og køb billetter på www.cirkusjul.dk

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.