,

Paula’s Choice Body Serum med Niacinamid, der udjævner pigmentpletter

Paula's Choice 5% Niacinamid Body Serum, der bl.a. er rigtig god mod pigmentpletter og lidt ru, uensartet og trist tekstur.
Paula’s Choice laver nogle suveræne bodylotions, hvor vitaminer fra ansigtsplejen også bruges til kroppen. Nyeste er hende 5% Niacinamid Body Serum, der bl.a. er rigtig god mod pigmentpletter og lidt ru, uensartet og trist tekstur. Perfekt efter sommerens solpåvirkning, hvor mange oplever, at der er kommet nye pigmentpletter til. 

Reklame/modtaget i gave til test.
Reklamelinks til Paula’s Choice

Niacinamid – eller B3 vitamin – har en række super hudforbedrende egenskaber: Det virker forfinende og poresammentrækkende (også godt, når huden bliver mindre elastisk – og porerne trækkes ud), det er antiinflammatorisk, styrker hudbarrieren, giver fugt, modvirker rynker og udjævner hudtonen!

Paula’s Choice, med den amerikanske hudplejeguru Paula Begoun i spidsen, er super gode til at tage de virksomme syrer, ceramider og vitaminer fra ansigtsplejen og tilføre den i deres bodylotions. Resultatet er ret suveræn og giver utrolig fin og glat hud på kroppen.

Paula's Choice bodylotion med Niacinamid virker opstrammende, forfinende og udjævner hudtonen.

Alle de lilla kropscremer fra Paula’s Choice er spækket med goodies. Du kan vælge mellem intense fugtgivere, eksfolierende cremer med AHA og BHA syrer, anti-age lotions med A-vitamin (Retinol) eller den helt nye Niacinamid Serum, der især sætter ind på pigmentering og misfarvninger.
Det er alle cremer, der ikke bare giver fugt, men også en synlig forfinelse og glathed på huden.

Niacinamid er blandt hudplejens superstjerner

Vitamin B3 eller Niacinamid er en af de største stjerner i hudplejen. Sammen med A-vitamin (retinol) er det et af de vitaminer, du skal kende, hvis du gerne vil have en mere elastisk, mindre rynket og mere ensartet hud.

Paula's Choice har også både Niacinamid treatment til krop og ansigt. Brug den som en serum til opstramning og minimering af åbne/hængende porer og solskader.

Paula’s Choice har også både en 10% og en 20% Niacinamid treatment til ansigtet. Brug den som en serum til opstramning og minimering af åbne/hængende porer og solskader.

Hører du til dem, der ikke tåler Retinol, fordi det virker for kraftigt for huden, så brug en lavere koncentration – eller brug Niacinamid som et godt alternativ! Niacinamid er ikke hudirriterende og tåles af de fleste hudtyper.

 

En super cocktail for moden hud, der anbefales af Paula Begoun herself, er at bruge Retinol om natten – og Niacinamid om dagen!

 

 

Læs mere om mine andre anbefalinger fra Paula’s Choice til pleje af moden hud her.

Paula’s Choice 5% Niacinamid Body Serum kan købes her.
20% treatment til ansigtet fås her.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.