Fredagsfavorit – Clarins Total Eye Lift giver et løft til øjenlåget!

Clarins Total Eye Lift giver vitterligt et løft til øjenlågene!
Clarins nye øjencreme Total Eye Lift er denne uges fredagsfavorit. Efter et par ugers brug, må jeg overgive mig – den har vitterligt givet et lille løft til mine øjenlåg og har fået mine øjenomgivelserne til at se mindre trætte ud!

Produkt er modtaget i gave til test!
Indeholder reklamelink!

Total Eye Lift er et af Clarins dyrere produkter, og der gik et par uger, før jeg for alvor måtte overgive mig og forstod hvorfor. Udover at være en fin og gedigen øjencreme på alle de mere gængse parametre – glathed, friskhed, mørke rande og poser – så konstaterede jeg faktisk et løft på mine lettere tunge øjenlåg! Den har en særlig lift-effekt, der gør, at øjnene kan få hjælp til at se mere åbne og løftede ud.

Øjencremen i den iøjnefaldende røde flaske med pumpe har en helt speciel planteformel, som vi ikke lige støder på hver dag med bl.a. økologisk guarana-ekstrakt, silketræ og plantekoffein, der virker opkvikkende på udseendet. Acacie-voks og økologisk ekstrakt fra den medicinske Harungana-plante fra Madagaskar giver en effektiv løftende virkning.

Clarins Total Eye Lift løfter, glatter og modvirker mørke rande under øjnene.

Clarins Total Eye Lift løfter hele vejen rundt

Friske øjenomgivelser gør, at vi ser mere oplagte og mindre trætte ud. Glatte og velplejede øjenomgivelser gør det desuden lettere at lægge makeup og giver et fri, og som jeg har sagt før, så er alfa og omega handler det om gode rutiner med rens – eksfoliering – og fugt.

Den sarte hud kan allerede fra 25-års alderen begynde at få de første trætheds- og ældningstegn og kræver ekstra opmærksomhed. Et tip herfra er derfor, at du som udgangspunkt ikke skal være bleg for at lade dine plejeprodukter, med mindre, de er meget skrappe, kommer helt op til øjnene!

Total Eye Lift er til kvinder i alle aldre, der har hævede og mørke øjenomgivelser, linjer og rynker – og manglende fasthed. Især, hvis du har problemer med, at øjenlågene begynder at virke lidt trætte og hænge lidt – og du ikke er nået stadiet, hvor der skal et kirurgisk øjenlågsløft til – kan den være en lille håndsrækning.

Brug den morgen og aften og tryk den forsigtigt ind i huden hele vejen omkring øjet – fra øjenkrog til tindinger, under og over øjenlågene. Og slut evt., af med et par tryk mellem brynene.

Clarins Total Eyes koster 569 kr. og fås hos Matas. (reklamelink)

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.