,

Fredagsfavorit: Nye skønne Clean parfumer Sunshine og Lush Fleur!

CLEAN har lanceret to nye dufte, Sunshine og Lush Fleur, som begge har ramt plet hos mig. 


CLEAN har lanceret to nye dufte, Sunshine og Lush Fleur, som begge har ramt plet hos mig. Clean Sunshine EdT er en varm og dyb sommerduft med kokosmælk, frugter og søde blomster som viol og fresia, mens Clean Reserve Lush Fleur Eau de Parfum er frisk, elegant og feminin med eksklusive noter af bl.a. vanille, rose og gardenia.

Produkter modtaget i gave til test!

Clean parfume er skabt i 2003 med inspiration fra et helt almindeligt stykke sæbe! I stedet for ekstravagante og komplicerede designerdufte, valgte grundlæggeren, Randi Shinder, at udvikle dufte, der var friske og enkle skabt med naturlige og bæredygtige ingredienser. Det er blevet til en del dufte siden, til både mænd og kvinder, og jeg synes, Clean har en evne til at holde fast i ideen om at skabe minder gennem de klassiske og rene noter.
Det er dufte med potentiale til en følelse af lethed, friskhed, varme og glæde!

 

Find den duft, der passer præcis til dig!

Det handler naturligvis om, at finde præcis den eller de dufte, der passer til dig. Personligt er jeg ikke altid god til de mere sæbede dufte, mens de to nyeste, Sunshine og Lush Flower, giver mig en virkelig dejlig følelse. Blomster, bær og frugter gør det ofte rigtigt godt for mig og kan gøre mig helt glad at gå og dufte af ♥

De har nemlig for mig netop kvaliteter af at være enkle og ægte og emme af noget klassiske og velkendt og samtidig være moderne – og ja, bare skønne. I al deres forskellighed. Den ene er en lidt fræk sommerduft – en EdT til 425 kr. Den anden – en Eau de Parfum til 850 kr. – har en klassiske fin lethed i et blomstervæld tilsat vanille og frugter.

Jeg har aldrig selv været nem, når det kommer til dufte, men det er som om, at der på det seneste er flere dufte, der passer godt til mig og udvikler sig på god måde på huden. Parfumernes molekyler blander sig nemlig med vores egen krops kemi og skaber den individuelle duft. Det er derfor, du sikkert har oplevet dufte være helt forskellige på andre i forhold til på dig selv – og det er derfor, at parfumer altid skal prøves på huden.


Clean Reserve Lush Flower EdP (Limited Edition)  er smuk indeni og udenpå 

Lush Fleur er en Limited Edition Eau de Parfum skabt af CLEAN til støtte for Earth Day Network i indsatsen for at hjælpe med at beskytte klodens sommerfugle, som desværre er i alarmerende tilbagegang. Flakonen er i et smukt design i genbrugsglas og med låg i bæredygtigt træ – selvfølgelig prydet med en sommerfugl for at minde os om det gode sag og om, at vi det er nu, vi skal beskytte vores sommerfugle og insekter.

Lush Fleur er en Limited Edition Eau de Parfum skabt af CLEAN til støtte for Earth Day Network i indsatsen for at hjælpe med at beskytte klodens sommerfugle.

Duften er meget elegant og frisk, en let og fin harmoni af blomsterdufte og bl.a. vanille, mandarin og hindbær. En meget feminin og frisk duft, der er let og beroligende med de klassiske noter.

Duftnoter:
♥ TOP: Bergamotte, mandarin, hindbær
♥ HJERTE: Gardenia, Jasmin, Damask Rose
♥ BASE: Vanille, Mos, Rav, Moskus

Køb Clean Reserve Lush Fleur vejl. 850 kr. for 100 ml. hos Matas. (Reklamelink)
NB! Lush Fleur er en Eau de Parfum og er derfor mere koncentreret.

 

Clean Sunshine EdT er sommer på flaske!

Clean Sunshine er, som navnet antyder, essensen af sol, sommer og glæde. Den har en lækker kombination af søde blomster, friske bær og frugter, og et strejf af kokosmælk. Parfumen er, som det altid gælder med Clean, 100% veganske, fri for parabener, sulfater, kunstige farvestoffer og mineralske olier.

Clean Sunshine EdT er sommer på flaske! Den er essensen af sol, sommer og glæde.
Duften vil selvfølgelig vil være skøn hele året, men lige nu indfanger den virkelig alt det, vi drømmer om – sommer, ferie, sand, varme. Jeg er vild med antydningen af kokos, som blander sig fint med de søde blomster og friske frugter. Det er en virkelig spændende, varm og lækker kombination.

Duftnoter:
♥ TOP: bergamotte, solbær, grønt æble, fresia
♥ HJERTE: Violblade, heliotrop, liljekonval
♥ BASE: Kokosmælk, Iris, moskus.

Køb Clean Sunshine EdT vejl. 425 kr. for 60 ml. hos bl.a. Matas. (Reklamelink)

 

Du kan tjekke alle fredagsfavoritterne ud HER.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.