,

Cleanse, Detox, Activate: Grown Alchemist er tilbage i Danmark!

Grown Alchemist fås igen i Danmark! Det rene plantebaserede, videnskabeligt funderede sætter fokus på, hvordan kroppen kan reparere og regenerere huden.

Grown Alchemist er tilbage efter nogle års fravær i Danmark! Det rent plantebaserede, videnskabeligt funderede og holistisk orienterede mærke, med innovative og klinisk dokumenterede formler, sætter fokus på, hvordan kroppen kan reparere og regenerere huden.

Reklame/reklamelinks til Matas

Grown Alchemist har bare en særlig lækkerhed og renhed over sig. Der er en spafornemmelse, når man bruger sæberne, maskerne, serummer og cremer – om end man skal ikke tage fejl og tro, at det er ren wellness, det handler om!

Så enkelt, det end kan se ud, så er ingredienslisterne proppet med plantebaserede fugtgivere, antioxidanter, peptier, vitaminer, essentielle fedtsyrer, peptider og hyaluronsyrer. Altid rene, cruelty-free og klinisk dokumenterede ingredienser.

Grown Alchemist har siden 1999 haft en videnskabelig tilgang til de mekanismer, der regulerer kroppens og hudens aldringsproces.

Grown Alchemist har siden 1999 haft en tilgang, som nogle få andre efterhånden er ved at få øjnene op for - nemlig en videnskabelig tilgang til de mekanismer, der regulerer kroppens og hudens aldringsproces.

 


Kroppen kan vende ældningen 

I dag er Grown Alchemist anerkendt for at være på forkant med effektiv anti-aging teknologi. Gennem arbejdet med at forstå den ​​cellulære fornyelse og omsætningen af næringsstoffer (i udlandet kan man også købe Grown Alchemist kosttilskud!)  skaber de formler, der er skabt til at påvirke kroppens reparation og regenering.

 

Som, jeg har skrevet om før, er huden en sladrehank for kroppens tilstand. Og skader i huden medfører celleskader og DNA-skader. Krop og hud hænger sammen. Ligesom krop og sind hænger sammen. Vi skal passe godt på det hele.

 

Grown Alchemist ser sig selv om et fremtidens skønhedsfirma, der over en bred kam forsker i, hvordan vi kan udnytte kroppens naturlige evne til at bremse, og i mange tilfælde vende, ældningen af ​​kroppen og i særdeleshed huden!

Grown Alchemist udvikler produkter til både ansigt, krop og hår, baseret på rutinen -  Cleanse, Detox, Activate!

Cleanse, Detox, Activate

Grown Alchemist udvikler produkter til både ansigt, krop og hår, der repræsenterer en ny udvikling inden for hudpleje. Innovative, klinisk dokumenterede formler, der har evnen til at påvirke, hvordan kroppen bedre kan reparere og regenerere huden.

Deres filosofi og produkter er baseret på rutinen –  Cleanse, Detox, Activate!

Jeg har aldrig lagt skjule på, at jeg finder renserutinen afgørende i hudplejen. Vær kritisk og omhyggelig med din rens, find noget, du kan arbejde på huden med og som tilfører noget samtidig med, at den renser. Giv dig selv omsorg med en lækker olie- eller vandbaseret rens (skift evt. imellem dem, eller lav en dobbeltrens med olie først). Grown Alchemist Gentle Gel Facial Cleanser er et fantastisk bud på sådan en rens, med fugtgivende aloe vera og en naturlig duft af geranium, rose, kamille og bergamot. Den er meget drøj og koster 290 kr. 

Jeg er generelt kæmpe fan af ALLE rense- og sæbeprodukter fra Grown Alchemist.
Jeg er generelt kæmpe fan af ALLE rense- og sæbeprodukter fra Grown Alchemist. De er ikke udtørrende, de dufter godt – giver mig spafornemmelsen – og som en lille, men ikke ubetydelig, ting, så har de nogle fantastiske pumper!

 

Grpwn Alchemist er også gode bud på serummer, der kan indgå i enhver hudplejerutine.

Grpwn Alchemist har nogle gode bud på serummer, der kan indgå i enhver hudplejerutine. Se udvalget i Matas.

Grown Alchemist Skin Defence Primer er virkelig skøn til at skabe en glat glat base under din makeup.

TIP! Grown Alchemist Skin Defence Primer er virkelig skøn til at skabe en glat glat base under din makeup.

I Matas finder du et udvalg af Grown Alchemist produkter til ansigt og krop – rensende, renegerende, nærende og hydrerende. Og nu tilbage hylderne i Danmark.

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.