,

Nye solcremer fra ZO Skin Health kan mere!

ZO Skin Health har lanceret nye solcremer med bred spf50 og anti-age. Den ene mineralsk og den anden en usynlig gel med antioxidanter og plantestamceller.

Det avancerede og potente hudplejemærke ZO Skin Health , der befinder sig mellem lægemidler og skønhedspleje, har lanceret hele to nye ansigtscremer med høj solbeskyttelse. De er virkelig suveræne og kan hver især noget helt særligt – noget mere end normalt. Konsistenserne er unikke, og mens den ene er mineralsk og let dækkende, er anden en usynlig gel, føles nærmest som en primer, og formuleret med antioxidanter og plantestamceller.

REKLAME/

Jeg har før skrevet om ZO Skin Health og deres meget virkningsfulde produkter og behandlinger, der kun foretages på æstetiske klinikker med sygeplejesker ansat. Vi er virkelig i hudplejens superliga, og ZO er generelt kendetegnet ved kraftige formuleringer. Her er filosofien masser af syrer, peelinger og kraftige vitaminer, både til hjemmebrug og kemiske professionelle peelinger.
Det kræver selvfølgelig en god solbeskyttelse, og generelt er det noget af det vigtigste, du kan gøre i forhold til at undgå skader på huden. Ikke alene gør det huden ældre at se på, det ødelægger også vores DNA og immunforsvar.

Denne sommer har ZO Skin Health lancereret to nye solbeskyttelsescremer til ansigtet – Daily Sheer Broad Spectrum SPF 50 og Gel Sunscreen Broad Spectrum SPF 50. Og udover, at de er vanvittige i deres konsistenser og beskyttelse, så kan de også på hver deres måde noget særligt.

Mineralsk og anti-age solbeskyttelse med vækstfaktor

Lad os se på de to nye solcremer og hvad de hver især kan, der – i mine øjne – gør dem så unikke.

ZO Skin Health Sheer Fluid Broad-Spectrum Sunscreen SPF 50 er mineralsk og giver en mat og naturlig finish.

ZO Skin Health Sheer Fluid Broad-Spectrum Sunscreen SPF 50 er mineralsk og giver en mat og naturlig finish.

 

ZO Skin Health Sheer Fluid Broad-Spectrum Sunscreen SPF 50 (699,-kr.) er en mineralsk solcreme, mild og parfumefri. Den beskytter som solskader. forurening + tegn på aldring.

Den giver en bred beskyttelse mod UVA, UVB, blåt lys og infrarød-A-stråler. Samtidig indeholder den et reparerende antioxidantkompleks, der frigives over hele dagen.

Konsistensen er meget let og flydende og utrolig behagelig at bruge, samtidig med, at huden får meget flot, let tonet og naturlig finish. Den er virkelig et wonder til dig, der vil have et lækkert no-makeup look!

Sheer Fluid er perfekt for dig, der virkelig vil passe på din hud i solen i forhold til aldring af huden – og hvis du eksempelvis bruger A-vitamin og syrer i din hudpleje, så får du en sikker beskyttelse. Samtidig giver den mineralske solcreme et mat og naturlig resultat. Fås hos en række større æstetiske klinikker og online hos fx N’Age Shop

 

Usynlig gel med unik konsistens og plantestamceller

ZO Skin Health Gel Sunscreen Broad Spectrum SPF 50 (699,- kr.) er ligeledes bredt beskyttende mod UVA, UVB, blåt lys og infrarød-A-stråler. Men den her solcreme er en klar og helt usynlig parfumefri gel, utrolig blød og glat, og for mig virker den nærmest som en lækker primer under min makeup. Den kan naturligvis bruges uden makeup, hvor den i sig selv giver et meget glat og jævnt look. Uanset hvad, så er den fantastisk rar at bruge, fuldstændig ikke-fedtende og glat.

Gel Sunscreen er derudover et ekstra kraftigt anti-age produkt med antioxidanter og plantestamceller.

Igen et solprodukt for dig, der har brug for en yderst effektiv beskyttelse og måske har en historik med solskader – eller gerne vil forebygge ældning pga. skader. Her får du en farveløs gel, som du er sikker på passer til din hudtone, og ydermere med ekstra anti-age egenskaber. Har du en aktiv livsstil er dette også en god løsning, fordi gel’en er vand og svedafvisende i helt op til 40 min. Kan købes hos N’Age Shop her.

Vi har med amerikanske ZO Skin Health at gøre med avanceret hudpleje med meget kraftige og virksomme ingredienser. De koster noget mere – og de kan noget mere. Du kan læse mere i andre indlæg her på bloggen.

LÆS bl.a. ZO Skin Health bygger bro mellem kosmetiske behandling og daglig hudpleje og
ZO Skin Health – hvor langt kan man komme med hudpleje?.

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.