Cocopanda rabat med rabat på – her er mine udvalgte favoritter!

Reklame for Cocopanda.dk

Cocopanda udvalg

I hele denne uge er det Black Week hos Cocopanda med nedsættelser på 25-65% på stort set hele butikken.
Det vilde er, at du med rabatkoderne her hos mig, får ekstra rabat oveni!!!!!! Rabat med rabat på – det er bestemt ikke tosset!

Så det er med andre ord lige nu, du kan få fingre i julegaver, værtindegaver – og selvforkælelse ♥ – til virkelig gode priser. På billedet og længere nede kan du se, hvilke favoritter, jeg har udvalgt til dig til inspiration.

Når du det ikke i denne uge, så kan du stadig benytte den ekstra rabat på de altid lave priser hos Cocopanda – koderne er gyldige helt frem til 12. december (kun 1 gang/1 kode pr. kunde).
Der er altid gratis fragt ved køb over 399,- kr., men skal du bare købe en lille ting, fx den lille værtindegave, det super lækre læbesæt eller en ny spændende opstrammende koreansk maske, som jeg har fundet frem, så kan du også vælge at konvertere din ekstra rabat til gratis fragt.

Du får 10% rabat – også på nedsatte varer – med rabatkoden JEA10
eller
Gratis fragt – uanset, hvad du køber for – med rabatkoden JEAFRI

TIP! Der er Black Week hele ugen, og lige præcis I DAG tirsdag er der særlige tilbud, bl.a.: 
30% på Redken & Kérastases (-10% yderligere med rabatkoden). KLIK HER.
Duftfavoritter -25% (og -10%). KLIK HER.

Næsten al makeup -25% (og -10%). KLIK HER.

 

DE LÆKRESTE SMÅ GAVEÆSKER!

Små gaveæsker til jul

De første favoritter, jeg har plukket ud til inspiration, er tre gaveæsker, som jeg synes er utroligt fine og indeholder super lækre og brugbare produkter. Det er alle tre æsker, som jeg selv ville elske at få – og de kommer med rabatterne ned på hhv. 80, 94 og 175 kr.! Perfekt til gaveskuffen, hvis du har sådan en, eller til årets julearrangementer, hvor værtinden skal have en lille ting.

Lad os starte med årets værtindegave fra Clarins, som indeholder en fuld størrelse af bestselleren Hydra-Essentiel Lip Balm, der blødgør læberne ved hjælp af voks fra lotusblomsten, samt rejsestørrelser af Hydra-Essentiel dagcreme, Natural Lip Perfector lipgloss og Wonder Perfect Mascara.
Normalpris 119 kr., lige nu nedsat til 89 kr., og med den ekstra rabat 80 kr.!

Lille gaveæske fra Clarins

 

Det næste, jeg har valgt, er et super lækkert gavesæt fra EOS – sådan eet, man er NØD til at have selv også – der giver de blødeste, flotte læber. Først en lækker eksfoliering med sukker og kokosskal i form af Guava Lip Scrub, efterfulgt af en Visibly Soft Lip Balm med sheasmør og plejende olier. Alle, der kender EOS ved, at det er en perfekt læbebalsam, der holder meget længe og en dejlig gaveidé til piger og kvinder i alle aldre!

Normalpris for sættet 149 kr., lige nu nedsat til 104 kr., og med den ekstra rabat 94 kr.!

EOS gaveæske

Den sidste gaveæske, jeg har valgt ud, er både smuk udenpå og indeni. Hvem ville ikke blive begejstret for Yves Saint Laurent The Curler Gift Set til værtindegave eller julegave?

YSL gaveæske med mascara

Indeni i den flotte æske er der både en vandfast mascara og en vandfast sort eyeliner. Til en holdbar makeup og intense vipper. Der er også en lille Instant Makeup Remover Micellar Water (8 ml) i æsken, der fjerner øjenmakeup hurtigt og skånsomt.
Normalpris 259 kr., lige nu nedsat til 194 kr., og med den ekstra rabat 175 kr.!


PERFEKT PLEJE TIL VINTERHUDEN FOR BÅDE MÆND OG KVINDER!

Dermalogica intensiv fugt

Det næste, jeg har plukket ud, er en all-time favorit. Faktisk er det også min mands store hit om vinteren, efter at jeg har lært ham at sætte pris på, og han kan se og mærke, hvad god pleje gør ved huden.
Dermalogica Intensive Moisture Balance er en fantastisk creme, når huden har brug for ekstra fugt, og hvor hudbarrieren skal beskyttes godt i vejr og vind og kulde. Bl.a. hyaluronsyre går ned i huden og giver masser af fugt, men den er også kombineret med ingredienser, der arbejder på hudbarrieren og sørger for at genoprette hudens sundhed, udglatte linjer og holde på fugten.
Det er absolut en luksuscreme, men den er også ekstremt genoprettende på hudens fugtbalance, og  den er ovenikøbet blevet endnu bedre med et nyt BioReplenish Complex, der styrker og genopbygger huden samt et præbiotisk alge-kompleks, der styrker hudens mikroflora og giver en sund hud.

Det er en creme, man simpelthen ikke kan gå galt i byen med, hvis man vil forkæle både mænd eller kvinder – måske til jul – med en optimale vinterpleje med masser af fugt, næring og beskyttelse til huden.
Normalpris 595 kr., lige nu nedsat til 446 kr., og med den ekstra rabat 401 kr.!


DEN CLARINS SERUM ER BARE STADIG PERFEKT!

Clarins mission perfection serum

Jeg skrev om den for tre år siden, da den kom frem – og Mission Perfection Serum fra Clarins er stadig et hero produkt. Selvom, jeg har adgang til at prøve meget forskelligt, og der kommer meget nyt til hele tiden, så er jeg stadig vild med den.
Mission Perfection er efter min mening perfekt, og den kan noget særligt, når det kommer til at give en særlig frisk, lys og klar udstråling. Den optimerer lysreflektionen, men det er ikke optisk bedrag alene – den indeholder også milde frugtsyrer, der udjævner hudtonen og fjerner pletter i huden. Den reducerer rødme og korrigerer uden at ændre hudens naturlige tone. Produktet er mildt og bruges morgen og aften som en serum. Selvom, du har brugt den under din makeup, vil den både med det samme, og over tid, give dig en tydeligt flottere udstråling.

Normalpris 449 kr., lige nu nedsat til 336 kr., og med den ekstra rabat 302 kr.!

 

30 MINUTTERS HJEMMEBEHANDLING TIL SMILERYNKER, HALS OG KÆBELINJE!

Holika Holika spot band

De kan jo noget, de koreanere! Og her er vi ude i en spændende innovation fra Holika Holika, som har lavet tre nye intensive sheet masks, Spot Bands, til hhv. omgivelser omkring øjnene, omkring munden samt hals og kæbelinje. Ingen tvivl om, at vi kommer til at se mere og mere, der virker intensivt på ældet hud udefra!

Jeg har udvalgt de to masker til hhv. rynker omkring munden og til opstramning af hals og kæbelinje – til 30 minutters intens pleje med naturlige planteekstrakter, der trænger dybt med og fylder op og stimulerer hudcellerne til at producere naturligt kollagen. Prøv også at lade dem sidde over natten, mens du sover!
2 x hjemmebehandling til under 40 kr. med rabatten (du kan også vælge gratis fragt, hvis du bare vil prøve de nye koreanske spot bands).

Køb Holika Holika Spot Band Smile Zone til omgivelser omkring munden her.
Køb Holika Holika Spot Band V Zone til hals og kæbelinje her.

Det var, hvad jeg i denne omgang havde valgt ud til inspiration hos Cocopanda.dk. Du kan gå ind på Cocopanda og finde hele min liste her.

Jeg synes selvfølgelig selv, der er nogle ret gode bud på både nogle små, og lidt større, lækre og brugbare gaver, og både nogle klassiske og gennemprøvede – samt nogle helt nye og spændende produkter, hvis du trænger til selvforkælelse her i den travle juletid. Og ellers er der selvfølgelig masser at gå på jagt i selv derinde også.

Rabatkoderne finder du øverst på siden – og husk, at de gælder helt frem til 12. december (1 gang pr. kunde), men i denne uge er der Black Friday og ekstra store nedsættelser. Og du får rabat med rabat på!

 

TIP! Cocopanda trækket via nyhedsbrevet lod hver dag fra 1.-24. december om præmier for i alt 50.000 kr. Du kan være med her

***

**

 

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.