, ,

Perfekt varmebeskyttende Cream heat spray fra Maria Nila

Udover at beskytte håret mod varme fra føntørringen og UV-stråler, så giver Maria Nila Cream Heat Spray også pleje og beskyttelse mod spaltede spidser, tilfører glans og gør håret blødt og medgørligt. 

Maria Nila løber med ugens favoritværdighed med en varmebekyttende cremespray, der er den bedste, jeg til dato har prøvet. Udover at beskytte håret mod varme fra føntørringen og UV-stråler, så giver Maria Nila Cream Heat Spray også pleje og beskyttelse mod spaltede spidser, tilfører glans og gør håret blødt og medgørligt.

Reklame, modtaget til test- Link til Matas.

Maria Nila Cream Heat Spray er det første varmebeskyttende hårprodukt, som jeg sådan for alvor er fan af. Her er der nemlig tale om et produkt, som jeg virkelig kan mærke, at jeg har kommet i – og på den gode måde.

 

Trods navnet, CREAM heat spray, så er den fin og tynd i konsistensen og sprayes meget nemt i det våde hår.

Maria Nila Cream Heat Spray er den bedste, jeg til dato har prøvet. Den beskytter mod varme og UV-stråler, og giver samtidig pleje, glans og reparation.

 

Ikke alene får jeg en beskyttelse af mit hår, når jeg føntørrer og krøller mit hår. Der bliver også tilført UV-beskyttelse. Og ikke mindst, så kan jeg mærke en forskel på mit hår. Det er blødere og mere glat. Det er første gang, at jeg prøver et varmebeskyttende hårprodukt, der på den måde mærkbart giver mig noget. Og der er fedt.

Så en ny hårfavorit er bestemt kommet til her hos mig. Og endelig er jeg rigtigt motiveret til at give mit hår varmebeskyttelse, fordi Maria Nila Cream Heat Spray kan så meget mere!

Du kan købe Maria Nila Cream Heat Spray hos Matas (reklamelink)

SE ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.