,

MUSTHAVE! Ny selvbruner MIST fra Löwengrip

Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Mist til ansigtet er lige landet i Danmark - lidt forsinket, fordi den er blevet revet ned af hylderne i hjemladet Sverige.

Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Mist til ansigtet er lige landet i Danmark – lidt forsinket, fordi den er blevet revet ned af hylderne i hjemlandet Sverige. Og det forstår jeg godt. Den er så nem at bruge, over eller under makeuppen, og giver et hurtigt og naturligt solkysset resultat.

 

Reklame, modtaget til test.. Link til Nicehair.

Vi længes efter sol og forår, og det er tid til tage forskud på sommerglæderne og sige farvel til den vintergrå hud med en diskret selvbruner. Og det behøver bestemt ikke se kunstigt ud, efterlade striber, blive orange eller lugte grimt. De tider er for længst forbi, og nu får du bare den flotteste naturlige og frisk gradvise glød til ansigtet, som er let af styre.

Du kan fx vælge dråber til at blande i din creme – eller du kan pifte denne her nye selvbruner mist fra Löwengrip i ansigtet. Den er genial, hvis du spørger mig!

Du sprayer bare nogle gange med ca. 20 cm. afstand til ansigtet (og halsen) og så sørger den for et hurtigt og jævnt resultat, der gradvist bygges op.

Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Mist sprayes i et tyndt lag, og opbygges gradvist indtil den ønskede naturlige farve og glød er opnået.

Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Mist sprayes i et tyndt lag, og opbygges gradvist indtil den ønskede naturlige farve og glød er opnået. Den kan bruges af alle hudtyper, også sensitiv hud.Brug Löwengrip selvbruner mist over eller under makeuppen

Den helt nye Self-Tan Mist fra Löwengrip giver dig meget hurtigt en solkysset glød i ansigtet uden at det bliver for meget. Du kan gradvist gøre farven mere intens ved at gentage behandlingen eller spraye en større mængde på. Den er meget naturligt, så der er ingen grund til at være nervøs for, at det bliver for meget. Den fordeler sig også helt af sig selv, så det ser helt naturligt ud.

 

Jeg har brugt misten i ansigtet, mens jeg havde en hvid skjorte på – og testet på et hvidt håndklæde. Den farver IKKE stoffet.
Bare for en sikkerheds skyld skærmer jeg mit hår lidt, når jeg sprayer selvbruneren på.

 

 

Löwengrip Self-Tan Mist til ansigtet kan bruges direkte på huden, eller ovenpå din creme – og den er også GENIAL som settingspray over makeuppen. Den indeholder bl.a. hyaluronsyre og glycerin, der tilfører huden fugt, og så har den ovenikøbet en rigtig fin duft.

Så det bliver simpelthen ikke lettere og mere lækkert at få en frisk og naturlig solkysset farve i ansigtet. Det bliver ikke for meget, der kommer ikke kanter og striber, og du styrer selv stille og roligt opbygningen af farven i ansigtet.

 

Du kan købe Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Mist hos Nicehair til 200 kr.

 

SE ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.