Dagslook med ny dækkende foundation

Dagslook med ny dækkende foundation

I dag har vi været ude til frokost med gode venner, og derfor droppede jeg søndagslooket i joggingtøj og uden makeup og benyttede i stedet lejligheden til at få luftet den helt nye BarePro Liquid foundation fra Bare Minerals og et par andre gode sager. En ret enkel dagsmakeup, som bliver løftet af den fulddækkende foundation og læber med lidt ekstra knald på. Dét med læberne vender jeg snart tilbage med, for der er virkelig for alvor sket et skift i moden på det punkt, og nu må der altså gerne ske lidt mere.

bare-mineral-barepro-liquid

Det er nu ikke fordi, at mit look grundlæggende ændrer sig ret meget, men dog kommer der små justeringer, og nye interessante produkter kommer til. I dagens look får du nogle af mine virkelig gamle favoritter, som jeg bruger igen og igen, men også et par af de lækre nyheder fra Bare Minerals.

barepro-liquid-foundation

Jeg synes, at foundationen er noget af det vigtigste – måske det allervigtigste sammen med mascaraen – til at skabe en flot makeup. Bare Minerals er først og fremmest kendt for at være pionererne inden for mineralmakeup, og deres BarePro mineralpudder har mange fans, men ikke desto mindre lancerer de nu også en flydende BarePro foundation, som bestemt også er er værd at skrive om.
Den er meget dækkende, så den er virkelig sagen for dig, der elsker en meget udjævnet og ensartet base. Det kan jeg godt selv lide ind imellem, når jeg har lyst til at være lidt mere “makeuppet” eller til en lidt større eller måske festlig makeup. BarePro Liquid lover en 24-timers fejlfri dækning, som samtidig er åndbar og ikke tilstopper porerne. 24-timers dækning får jeg trods alt nok ikke brug for – men her 6 timer efter kan jeg også godt se, at den stadig ligger rigtigt flot og ikke er “smeltet” på huden. Den er vand/vand/sved-resistent, så det er virkelig en foundation, som kan holde til noget. Endelig vil jeg nævne, at den har 30 farver at vælge imellem, hvilket gør det muligt for langt de fleste at finde den helt perfekte farve (min er nr. 16 Sandstone). De har dem hos Magasin til 385 kr. her.

Jeg sørger for at bruge den på en godt gennemfugtet hud, fordi den er mat og derfor til den lidt tørre side. I modsat fald vil den lægge sig lidt i linjerne i huden, og det er vi jo ikke så vilde med.

***

bare-minerals-foundation-boersteNår man er til det flot dækkede look, så er man helt klart også interesseret i Bare Minerals helt nye foundationbørste, som er ekstremt tæt i hårene og rundet i formen, så den minder om fingerspidserne. Den er meget unik og virkelig lækker og nem at bruge – også ved øjnene og næsefløjene – og så giver den altså en flot og fejlfri dækning. Den kan naturligvis bruges til alle flydende foundations.
Den kan fås hos Magasin til 349 kr. her.

***

Så er der brynene – som jeg jo længe har kæmpet med at få til at vokse ud igen (læs mere her). Bare nogle få nye strå giver noget at fylde ud imellem med øjenblyanten, og en af mine absolutte favoritter er Brow Wiz fra Anastasia Beverly Hills. Den er ultrafin, og den er let at lave en markering af brynet og en smuk og naturlig udfyldning. Den fås hos Sephora her. (jeg bruger farven Caramel).

anastasia-brow-wiz

***

Min blush i dag er min all time favorit Tulip fra Youngblood. Det er en mineralpudder med en smule skin, der giver en highlight effekt, og så er farven bare den mest perfekte, subtile lette og fine rosa, jeg kender. Jeg tror, jeg kører på nr. 6 af den! (jeg har skrevet om den første gang tilbage i 2012 i indlægget her!)
Du kan få den hos Nordicfeel her
Youngblood-Crushed-Mineral-Blush-Tulip-3-g_

***

Det samme gælder min eyeliner, som jeg køber igen og igen og igen. Det er en helt simpel blyant, i farven basic black (og nogle gange bruger jeg black/grey) fra Jane Iredale til 79 kr. hos Nicehair(reklamelink). Hvad kan jeg sige – den er bare god! Let at lægge, farver flot, ikke for lidt og ikke for meget.
Den har jeg faktisk også skrevet om før – i 2013!

jane-iredale-black

***

Så du kan se, at jeg holder godt fast i mine favoritter – men jeg bruger nu også andre ting på andre dage, og jeg finder også nye favoritter 😉
Mine typisk lyse rosa læber er fx begyndt oftere og oftere at få et skud pink, som du kan se på billedet – og det er altså noget, der lyser op og giver lidt mere friskhed og kant. Og så har jeg taget læbeblyanten til mig igen. Før følte jeg mig for malet – nu elsker jeg det! Sådan skifter moden, også på læberne.

bare-minerals-kiss-a-thon

Jeg er helt solgt til Statement læbeblyanten Kiss-A-Thon fra Bare Minerals som jeg sætter sammen med deres Statement Luxe læbestift i farven Rebound.
Læbeblyant 124 kr. hos Lookfantastic her og læbestift til 159 kr. her bare-minerals-rebound

***

Jeg var lige ved at glemme noget af det, som er vigtigst for de fleste – mascaraen. Jeg har nogle stykker, som jeg skifter imellem, og som jeg snart vil skrive lidt om her på bloggen – men i dag er det en stor favorit, som jeg har brugt, nemlig 38°C Volumising fra Sensai. Den er intens i farven og giver en flot volumen uden at virke for voldsom – en rigtig “voksen” mascara, som stadig har noget ekstra. Og hvor hedder den 38°? Det er såmænd, fordi den fjernes med vand fra 38 grader og derover – og intet andet. Altså ikke regn, tårer eller sved (eller makeupfjerner for den sags skyld). Jeg bruger en makeup eraser klud til at fjerne makeup med og varmt vand, og så er den væk!
Fås hos Magasin til 230 kr. her.

sensai-mascara-38

Det var så dagens makeup fra inderst til yderst! ♥
Jeg kommer tilbage med flere tips, tests og favoritprodukter, som jeg håber, du kan bruge til inspiration.
Kærlig hilsen Jeanette

4 replies
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   tusind tak, Tina – og også et skønt efterår til dig (sikke nogle dejlige lune dage!).
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.