Øjenløft og stærkere vipper i eet!

Øjenløft og stærkere vipper i eet!

Indlægget indeholder reklamelink!
blue-therapy-ojencreme-biothermDet er med tiden gået op for mig, hvad en rigtig god øjencreme kan betyde for udseendet, og før eller siden går de sarte øjenomgivelser, med den fine og tynde hud, hen og bliver et ømt punkt for de fleste af os. Vi taler linjer og pergamentagtig hud – og poser både under og over øjnene, hvor øjenlågene begynder at falde mere og mere ned.
Og så er der selvfølgelig de dage, hvor man bare er eller ser ekstra træt ud. Her kan den rigtige øjencreme give en øjeblikkelig opfriskning, samtidig med, at den sætter ind på den langsigtede pleje.

Blue Therapy Big Eye Serum fra Biotherm er en nyhed, som hurtigt er blevet et af mine favoritprodukter, bl.a. fordi den kan flere gode ting på een gang. Prøv at se den sjove applikator med en børste til vipperne – ja, serummen styrker nemlig også vipperne – og en lille kugle forenden, som du dupper serummen på med og samtidig giver dine øjenomgivelser en lækker lille massage.

therapy-big-eye-serum
Therapy Big Eye Serum er ikke en serum, som direkte får vipperne til at vokse (det bruger jeg en fantastisk vippeserum til, som du kan finde her), men til gengæld gør den vipperne stærkere. Det betyder, at de ikke på samme måde bliver slidt i hverken længde eller tykkelse som følge af makeup/makeupfjerning, generel svaghed/ældning eller fordi de netop vokser i lang tid med vækstserum.

På øjenomgivelserne sætter serummen ind på både poser under øjenlågene OG hængende øjenlåg. Faktisk synes jeg, at den giver mig en øjeblikkelig følelse af opkvikning af udseendet og opstramning af huden. Konsistensen er let og ikke-fedtende, og serummen trænger ind med det samme. Den er let af dosere med kuglen, og du kan også meget nemt fordele lidt på vipperne. Pas på ikke at få det ind i øjnene, men brug den på spidserne, som jo også typisk er der, hvor hårene bliver lidt tynde og slidte.

Du finder Biotherm Blue Therapy Big Eye Serum på Boozt.com her  (reklamelink)

Kærlig hilsen Jeanette

serum-ojenlaag

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.