,

Dansk skodesigner forener italiensk elegance med komfort – og du kan vinde et par!

Præmie sponsoreret af Henriette Øst Hansen!

April måneds gave til én af jer, der modtager nyhedsmailen, er de her fantastiske Emilie pumps fra den nye danske skodesigner Henriette Øst Hansen til en værdi af 2.900 kr.

Det er ikke alene italiensk håndlavet luksus, men det er også gennemtænkt komfort, der er skabt til at passe på vores fødder og gøre det muligt at gå i høje hæle i længere tid uden at få ondt eller ødelægge fødderne.
En god nyhed til alle os, der gerne vil have det behageligt, men samtidig have lækre sko – eller simpelthen efterhånden får ondt i fødderne, så snart vi kommer op på hæle i bare nogle timer eller en aften.
Skoene har, blandt flere andre ting, en 4,5 m.m. stødabsorberende energisål, der aktiverer både de små og de store muskler i fødderne, og reducerer træthed.

Det betyder dog ikke, at alle Henriette Øst Hansens modeller nødvendigvis er så høje – hun laver fx også ballerinaer med en 3 cm. hæl, og pumps med 4½ cm. hæle. (Du kan se alle modeller på hendes webshop).

Emilie pumpen, som i øvrigt fås i flere farver og i ruskind, har den helt særlige feature, som er en aftagelig rem. Remmen øger komforten ved at holde på foden, men kan knappes af og på. Derudover ændrer du skoens udtryk, så du nærmest får to par sko i eet.

Alle Henriette Øst Hansens sko er gennemtænkte i forhold til ergonomi. Det vil fx, udover stødabsorberingen, sige, at skosnuderne er gjort lidt bredere, og en smule asymmetriske, for at undgå knyster, hælene er placeret optimalt i forhold til balancepunktet – og så er de lavet med en teknik, hvor de er meget bløde og fleksible.

Der er med andre ord ikke valgt nogen billige løsninger, men alt er sat ind på komfort og håndlavet kvalitet – og dine fødder vil elske det!

Har du problemer med dine fødder – eller vil du gerne undgå det – og samtidig gå i feminine, smukke og behagelige sko, så skal du tjekke webshoppen ud her.
Skoene findes i flere farver og modeller. Nogle med sort hæl, men mange med den nye funky guldhæl, der er inspireret af guldhornene.

Jeg glæder mig til at finde en heldig vinder af Emilie pumpen 1. maj!
Er du ikke allerede tilmeldt nyhedsmailen, kan du gøre det her. ALLE er med i lodtrækningen uanset tilmeldingstidspunkt.

11 kommentarer
 1. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Nøj, de er fine 🙂 Jeg plejer ikke at gå med hæl, fordi jeg får ondt i fødder, ben og ryg. Men ballerinaerne ser rare ud…

  Svar
 2. Anne Marie
  Anne Marie siger:

  Smuk, feminin og høj hæl går desværre sjældent hånd i hånd med komfort! 🙁
  Som regel er det kun “sjov” i ret kort tid, så det her lyder super fantastisk. At det så samtidig er en dansk designer, gør det jo ikke dårligere 🙂 What’s not to like! – Mine fusser siger JA TAK!

  Svar
 3. Joan Østergaard
  Joan Østergaard siger:

  De er jo nærmest et lille stykke kunst i sig selv 💕

  Jeg mener at jeg var tilmeldt nyhedsbrevet, men har lige tilmeldt mig igen, så er der ingen tvivl 🌸

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Joan,
   Det er godt, du er helt sikker, så du er med i konkurrencen – og alle dem, jeg planlægger at forkæle jer med efterfølgende! 🙂
   KH Jeanette

   Svar
 4. Katrine K
  Katrine K siger:

  det villevære dejligt med et par pæne højhælede der også er til at gå i (hele aftenen/dagen)

  Svar
 5. Pernille Harton
  Pernille Harton siger:

  Hvor er det bare en smuk og smart pump og så er det bare skønt at der er tænkt på comfort….jeg ville elske at vinde den <3

  Svar
 6. Anette Ninon
  Anette Ninon siger:

  👠 Jeg har psoriasisgigt, og det bevirker at mine fødder er ramt, og jeg vil selvfølgelig også gerne gå i elegante sko, så her er muligheden.👠

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Åh, det ville være perfekt, hvis du vandt! Vi må krydse fingre for, at lykkens gudinde (min mand), siger stop udfor dit navn!
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.