En grundig forårsklargøring af huden, så det kan ses!

I går fik jeg den helt store forårsklargøring af huden, da jeg var inviteret til en De Luxe behandling hos Exuviance klinikken i København. Klinikken i Tornebuskgade, lige ved Nørreport Station, er hovedklinik for mærket Exuviance, og der findes klinikker i hele landet, hvor du kan få tilsvarende behandlinger. Selve sammensætningen af behandlinger kan variere lidt fra sted til sted, men produkterne er de samme, og de virker!

De Luxe behandlingen hos Exuviance klinikken varer 80 minutter, og jeg synes virkelig, der er fuld valuta for de 580 kr., som den koster. Faktisk er det en særdeles fair pris for en behandling af den kaliber. Alle ventetider, hvor produkterne skal sidde og virke, er udfyldt med massager af hænder og hovedbund, så man er under behandling og bliver storforkælet i samtlige minutter.

Behandlingen

Efter dobbeltafrensning af huden, fik jeg en AHA-peeling, der meget effektivt exfolierer huden ved hjælp af syre. Jeg ved af erfaring, at min hud tåler meget, og den er vant til syrer i min hjemmepleje, men normalt går man stille og roligt frem, og sætter efter styrke og behandlingstid op over nogle behandlinger. Det er i øvrigt Exuviance, der i sin tid patenterede AHA (alfahydroxysyre) i hudplejen, og de har mere 40 års klinisk forskning og dokumentation bag sig.
Endnu en gang kan jeg kun fremhæve syrer som noget af dét, der virker til at stimulere cellefornyelsen og udjævne fine linjer og pigmentforandringer! Du finder også syrer i de fleste af Exuviances produkter.

Dernæst dybderenses huden og brynene rettes, hvis man ønsker det (og hvis man ellers har nogen og ikke har plukket det hele af i 80-90’erne).

Endelig kommer så Exuviance guldmasken – som ikke indeholder guld, men som min søde og dygtige behandler, Michelle, udtrykte det, bare ER guld. Den er fuld af antioxidanter, og den gennemfugter og genopretter huden dybt indefra. Man føler sig heller ikke fedtet eller glinsende bagefter, men det er netop fordi, der ikke bare er lagt en masse olier udenpå huden, men man er fugtet ned i dybden.

Under øjnene lægges Exuviance eye treatment pads, som vitterligt lysner og opfrisker under øjnene med det samme. Det er ren askepoteffekt, så et lille tip, hvis du døjer med mørke rande, er det her produkt, som du kan få fat i hos en Exuviance-klinik.

 

Til sidst masseres det sidste af maskerne ind i huden og man slutter med en serum, creme og en let foundation, hvis man ønsker det.

Resultat

Efterfølgende var min hud, udover at være helt ren og gennemfugtet, både synligt glattere og strammere. Selv det ømme punkt ved kæbelinjen, hvor huden efterhånden bliver mere slap, var løftet.

Mine øjenbryn fik jeg farvet, og det blev virkelig gjort på bedste vis, hvor alle de små fimrehår er kommet med, så jeg faktisk har mere øjenbryn at gøre godt med, end jeg troede. Farvning af vipper og bryn er halv pris i forbindelse med De Luxe behandlingen.

Her er jeg så hjemme igen lige efter behandlingen. Uden noget videre makeup, skal det sige, og med et resultat, jeg er meget, meget tilfreds med – også i dag dagen derpå.
Huden har lige fået et boost, og er blevet strammet lidt op – den er toptunet og klar til foråret!

Du kan læse mere på Exuvianceklinikken.dk ♥

1 svar
  1. Birgitte Bonde
    Birgitte Bonde siger:

    Hvor lyder det som en fantastisk behandling, som jeg vil overveje at prøve❤️
    Kh Birgitte

    Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.