Beautyfavorit: Darphin ampuller med 10 % C-vitamin!

Darphin c-vitamin ampuller

Reklame!

Nogle gange kommer der nye beautyprodukter, som bare rammer ekstra plet og kan noget udover det sædvanlige. De rette ingredienser i den helt rette formulering, som fortjener ekstra opmærksomhed.

I den nye lille krukke fra Darphin gemmer der sig en overraskelse – først og fremmest er den ikke fyldt med creme, men med små gyldne ampuller, som kan bruge både dag og nat.

Når man dernæst får fingrene i dem og prøvet olien i ansigtet kommer næste overraskelse. Den virker udglattende og boostende på huden udover det sædvanlige!

Darphin Ideal Resource Renwing Pro-Vitamin C & E Oil Concentrate er det lange officielle navn på de små wonder ampuller.

Darphin Ideal Resource Renwing Pro-Vitamin C & E Oil Concentrate
Olien indeholder hele 10% C-vitamin, som holdes stabilt i de lufttætte ampuller. C-vitamin er et af de bedste midler til at styrke kollagendannelsen og give glød og sikre en ensartet hudtone.
Her er der tale om en ny form for kemisk afart af ren C-vitamin, Tetrahexyldecyl Ascorbate, som har vist lovende resultater i en mere stabil olieopløselig form.

Den koncentrerede E-vitamin (5%) er en kraftig antioxidant og samarbejder perfekt med C-vitamin til at beskytte huden mod lysets stråler.

Derudover indeholder den olier som squalane, argan og hybenkerneolie, der har utallige gode egenskaber for huden, omega 3 og 6, eksfolierende salicylsyre, antiinflammatorisk ektrakt af rosmarinblade. Det er virkelig små tætpakkede ampuller med masser af hero ingredienser.

TIP! Darphin anbefaler altid at massere huden i opadgående bevægelser for at aktivere blodcirkulationen, opstramme huden og hjælpe produkterne med at trænge ind!

 

De nye C-vitamin ampuller fra Darphin kan bruges dagligt morgen og/eller aften, hver dag eller efter behov. Fås hos fx Smukkere.nu.

Vidste du….at Darphin er et klinikmærke, og du kan få både råd og vejledning og skønne behandlinger! Klik her for at finde en klinik i nærheden.

 

1 svar
  1. Lotte Gårn Gulstad
    Lotte Gårn Gulstad siger:

    Ville være en helt fantastisk forårsforkælelse🌸 Sikker på min hud vil elske de kapsler🤩🙌🏻🍀🌤🌟🌸🌱🌷🦩

    Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.