December favoritter, gode tips og julegaver fra Cocopanda

Reklame for Cocopanda.dk

Så er vi godt i gang med december, og det er blevet tid til årets sidste inspiration med mine udvalgte beautyfavoritter fra Cocopanda. Denne gang er der selvfølgelig nogle julegaveideer imellem, men også makeuptips og et fif til dig, der ind imellem forkæler dig selv og din hud med en sheet mask.

Selvfølgelig er der også koder med ekstra rabat på de i forvejen rigtigt gode, og også i forvejen nedsatte priser.
Fri fragt får du altid hos Cocopanda, når du handler for over 399,-. Her på bloggen får du mulighed for at få fri fragt uanset købsstørrelse.

Du får 10% rabat – også på nedsatte varer – med rabatkoden 7DEC10
eller
Gratis fragt – uanset, hvad du køber for – med rabatkoden 7DECEMBER

Rabatkoderne gælder helt frem til 20. december (1 gang pr. kunde)!

Nu skal du se, hvad jeg har fundet!!!!!!!!!!!

MUSTHAVE! FANTASTISK GEL NEGLELAK FRA ESSIE

Essie gel couture gavesæt

Det første, jeg har udvalgt er e Essie med Gel Couture gavesæt med top coat og en neglelak i en smuk rød farve. Perfekt til jul, men i en klar nuance, der faktisk gør den ekstremt brugbar året rundt.
Jeg har først fornyligt fået afprøvet Essies gellak-system, og jeg er helt oppe og køre over, hvor flot, det bliver. Det fungerer som en helt almindelig neglelak og overlak, men resultatet bliver så fejlfri og så flot, at det ser helt professionelt ud. Det er let at lægge på og tørrer relativt hurtigt.
Prøv det!!!!!!!! Eller giv det som en gave, der vil bringe glæde.

Normalpris for Essie gavesættet 179 kr., lige nu nedsat til 125 kr., og med den ekstra rabat med koden 7DEC10 112,50 kr.! (eller gratis fragt med 7DECEMBER).

DEN PERFEKTE GAVE TIL ALLE SØLVRÆVE, BLONDE, LYSNEDE ELLER BLEGEDE!

Lilla hårpleje fra Kerastase

Gavesættet Blond Absolu Holiday fra Kerastase med pleje til blond hår, er den ultimative pleje til alle med lyst, bleget, lysnet eller gråt hår!
En fantastisk gaveidé til en lækker silver fox – eller til alle lyshårede, der ønsker et strålende klart hår uden gullige nuancer. Det er luksus pleje, der samtidig gør håret blødt og lækkert.
Shampooen, Bain Lumière, klarer håret og giver glans.
Masque Ultra-Violet, er en rig lilla maske, der plejer og neutraliserer de gyldne og gullige toner på bare 2-5 minutter.
Cicaplasme er en varmebeskyttende leave-in med UV-filter og pleje.
Jeg har naturligvis testet, og kan klart anbefale det hele ♥

Gavesættet 559 kr., lige nu nedsat til 419 kr., og med rabatkoden 7DEC10 377 kr.! (eller gratis fragt med 7DECEMBER)

 

LÆKKER GAVEIDÉ TIL HAM – MED SKÆG!

loreal skægpleje

Der skal også noget under juletræet til de kære mænd, og her finder du også masser af ideer hos Cocopanda! Her er et forslag til ham, der har skæg, med tre rigtigt fine produkter, som alle har multifunktioner. Rigtigt mandeagtigt, så de ikke skal have fat i for mange produkter.
Barber Club Beard Grooming gavesættet fra L’Orèal er desuden virkelig value for money – og naturligvis endnu mere hos Cocopanda.

For under 150 kr. får du L’Oréal Paris Men Expert Barber Club:
3 i et shampoo til ansigt, hår og skæg. Blødgørende og med æteriske olier.
Skæg og ansigtsolie i eet, der giver næring og blødhed til både skæghårene og ansigtshuden.
Styling creme til både hår og skæg.

Gavesættet 219 kr., lige nu nedsat til 164 kr., og med rabatkoden 7DEC10 148 kr.! (eller gratis fragt med 7DECEMBER).

 

DET SIKRE HIT FRA LANCÔME!

Mascara gaveæske Lancome

Lancôme gaveæsker er noget, jeg husker mange, mange år tilbage. Det er  en gaveidé, der altid holder og vil vække glæde hos langt de fleste kvinder. Définicil mascaraen gør vipperne lange og adskilte på en naturlig måde. Den er nem at bruge, klumper og klistrer ikke, og har en slank børste. Den er et sikkert hit til alle, og i særdeleshed voksne kvinder.
Gaveæsken indeholder desuden en lille Le Crayon Khôl Mini blyant eyeliner og en lille makeupfjerner, som også egner sig til sensitive øjne og fx kontaktlinsebrugere.

Lancôme Définicil Mascara Set koster normalt 279 kr., lige nu nedsat til 251 kr., og med rabatkoden 226 kr.! (eller gratis fragt med 7DECEMBER)

 

KUNSTIGE VIPPER, DER GØR EN KÆMPE FORSKEL TIL FESTLOOKET

Man skulle dårligt tro det, men jeg har altså ganske meget mascara på mit højre øje – men det blegner fuldstændig siden af det andet øje, hvor jeg har sat kunstig vipper på!
Det gør simpelthen en verden til forskel og sætter prikken over i’et til julefrokosten, nytårsaften – og alle andre fester. Og til hverdag, hvor du måske bare har lyst til at give den lidt ekstra gas. Hvorfor ikke?

nemme kunstige vipper

Jeg har valgt bestselleren fra Ardell, Natural Multipack med 4 sæt vipper, som hver sagtens kan bruges op til 3-4 gange. Vipperne er i eet langt stykke og er lette at håndtere – og de giver et flot og intenst, men stadig naturligt, resultat.

Sådan sætter du de falske vipper på!

1. Start med et tyndt lag mascara på dine egne vipper.
2. Påfør vippelim på kanten af den kunstige vippe. Tag evt. lidt vippelim på håndryggen og træk kanten af den kunstige øjenvippe igennem limen
3. Læg vipperne lige ovenpå den øverste vippekant. Jeg bruger en pincet til at tage den kunstige vippe op med og til at trykke den på plads langs vippekanten. Det kan godt kræve et par forsøg, før den sidder helt perfekt.
4. Når den sidder, som den skal, lader du limen tørre i nogle minutter.
5. Slut af med – gerne rigeligt – mascara, der binder det hele ekstra sammen, så det ser flot og naturligt ud.

HUSK AT KØBE EN VIPPELIM MED. (søg på vippelim på Cocopanda, så finder du let en).

Ardell Natural Multipack sættet koste 209 kr., lige nu nedsat til 188 kr., og med rabatkoden 7DEC10 169 kr.! (eller gratis fragt med 7DECEMBER)

 

MINERALSK BLUSH OG LIP PLUMPER FRA JANE IREDALE 

Jane Iredale mineralsk makeup

Til det smukke og eksklusive makeup-look har jeg valgt en blush og en lip plumper fra den mineralske mærke Jane Iredale. Mærket indeholder ingen kemiske farvestoffer eller konserveringsmidler, men er baseret på rene knuste mineraler.

Blushen fås i otte meget smukke og afdæmpede farver. Jeg elsker rosa nuancer og har udvalgt farven Clearly Pink, men det er selvfølgelig individuelt, hvad der passer. Du kan se på billedet længere oppe med de kunstige vipper, hvor jeg har både den og lip plumperen på.

Just Kissed Lip Plumperen har ganske vist en lille fin plumping effekt, som giver en smule ekstra volumen til læberne, men ellers er jeg vild med, at den er som balsam på læberne (og så dufter den fantastisk). Den er ikke en lip gloss, ikke intenst farvende som en læbestift, men en blød, let og plejede ting midt imellem. Sådan en, man virkelig kan blive forfalden til og som du her kan få vanvittigt billigt.
Jeg har valgt den svagt rosa, meget naturlige, farve LA, men den fås i syv forskellige nuancer. Du skal ikke være bange for evt. at tage en med lidt farve, da den ikke er intenst dækkende.

Just Kissed Lip Plumper koster normalt 169 kr., lige nu nedsat til 118 kr., og med rabatkoden 7DEC10 106 kr.! (eller gratis fragt med koden 7DECEMBER)
Pure Pressed Blush koster normalt 239 kr., lige nu nedsat til 179 kr., og med rabatkoden 7DEC10 161 kr.! (eller gratis fragt med koden 7DECEMBER)

NYE LUXE EDIT SHEET MASKS FRA OH K! 

Oh K luksusmasker

Ingen udvalgte favoritter fra Cocopanda uden koreanske sheet masks! Den lille hjemmebehandling og forkælelse for huden – og nu nye hydrogel masker i en LUXE EDIT fra Oh K, hvor du trækker stikket ud i 30 minutter og giver dit hud et boost. Stadig til en pris, hvor alle kan være med.
Læg mærke til, at de nye luksusmasker kommer i to dele, som er lettere at lægge på.

Skal du rigtigt give den gas en dag, fx op til en fest, så brug de her to masker efter hinanden – først den sorte, så den hvide – og nyd det i en hel time mens du mediterer, ser Netflix, læser eller laver absolut ingenting! Og ellers bruger du naturligvis en enkelt maske til at få den bedste pleje ned i din hud og give den en gennemfugtet og strålende glød.

OH K! Luxe Hydrogel Caviar Face Mask indeholder aktivt kul, som har en ekstrem evne til at opsamle urenheder. Samtidig tilfører den antioxidanter, aminosyrer og masser af fugt fra ekstrakter af kaviar og rød te.
OH K! Luxe Hydrogel Pearl Face Mask har et indhold fra alger, som er en ny stjerneingrediens, fugtgivende tang, samt perlepulver, som giver huden intens fugt og fornyet glød og udstråling

 

OH K! Luxe Hydrogel Caviar Face Mask koster normalt 79 kr., lige nu nedsat til 71 kr., og med rabatkoden 7DEC10 64 kr.! (eller gratis fragt med koden 7DECEMBER)
OH K! Luxe Hydrogel Pearl Face Mask koster normalt 79 kr., lige nu nedsat til 71 kr., og med rabatkoden 7DEC10 64 kr.! (eller gratis fragt med koden 7DECEMBER)

 

Det var, hvad jeg i denne omgang havde valgt ud til inspiration hos Cocopanda.dk. Du kan gå ind på Cocopanda og finde hele min liste her.

Jeg håber, der er nogle ideer og tips imellem, som du kan bruge. Husk, at rabatkoderne gælder een gang per kunde og helt frem til den 20. december. Og Cocopanda leverer i øvrigt lynhurtigt ♥

 

TIP! Dagens julekalendertilbud den 7. december er en lang række gaveæsker med 30% rabat (DU FÅR SELVFØLGELIG YDERLIGERE 10% PÅ ALT MED KODEN 7DEC10!).

 

…OG DU KAN STADIG NÅ DET! Cocopanda trækket via nyhedsbrevet lod hver dag fra indtil 24. december om præmier for i alt 50.000 kr. Du kan stadig nå at være med her.

***

 

  2 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.