, ,

2. låge i adventskalenderen – vind to yndlingsparfumer fra Miller Harris

Præmien er en gave fra Miller Harris!

I denne uge er der hele to adventsgaver til den heldige, der bliver udtrukket. Nemlig mine egne to yndlingsdufte fra London parfumemærket Miller Harris ♥
(Samlet værdi 1.435 kr.)

Den lette og blide Powdered Veil og den klassiske, elegante blomsterduft Secret Gardenia! Dufte til forskellige lejligheder, moderne parfumer med respekt for traditionen, meget rene og enkle i deres udtryk, og samtidig sofistikerede og elegante.

Miller Harris grundlagt i 2000 af Lyn Harris, som er blandt de første kvindelige mesterparfumeurer. Duftene er minimalistiske og inspireret af de bedste naturlige råvarer. Altid veganske, fri for kunstige farvestoffer, parabener og formaldehyder.

KONKURRENCEN ER SLUT – TUSIND TAK TIL ALLE, DER VAR MED OG STORT TILLYKKE TIL MALENE H. CHRISTENSEN, DER DENNE GANG VAR DEN HELDIGE ♠

Vind mine to egne favoritter fra Miller Harris – jeg trækker lod søndag den 15. december!

Miller Harris Powderes Veil

Topnoter: Rosenpeber, rabarber-strejf, geranium. Hjertenoter: Transparente blomsternoter, hedione, orkidé. Holdbart indtryk: Sandeltræ new caledonia, patchouli, amber, labdanum, vanilla bourbon absolute, musk, cashmeran.

Den første er let, fin og elegant – Powdered Veil. Jeg kunne bade mig i den fra top til tå! Så lækker er den, som den blødeste yndlingssweater med associationer til pudderkvaste. Diskret, så du aldrig kan bruge for meget af den, men bare får et strejf af klassisk elegance!
Vinderen får 50 ml. i den smukke lyserøde matterede glasflakon til en værdi af 585 kr.

Miller Harris Secret Gardenia

Londons hemmelige haver er låst væk, fyldt med hemmelige blomster – og Secret Gardenia fanger de smukke dufte i en kølig og frisk buket. Hævede gardenia-kronblade, yuzuens friske friskhed og kølig saftig nashi-pære med sensuel jasmin og ylang-ylang. Det cremede sandeltræ og delikate muskere forankrer de taktile gardenia-kronblade i rent lys.


Den anden duft er en klassisk og ren gardeniaduft, Secret Gardenia. Klassisk, elegant og feminin, men med gardeniaens varme kraftfuldhed. En virkelig stilfuld duft.
Vinderen får 100 ml. til en værdi af 850 kr.

VÆR MED I KONKURRENCEN!

Vil du have chancen for at være den heldige, der kan gå julen i møde med duft af mine to yndlingparfumer fra Miller Harris?

Det eneste, du skal gøre er at skrive i kommentarfeltet herunder. Skriv det allerførste ord, der falder dig ind, når du tænker på London! Og tilføj selvfølgelig hvad som helst, du måtte have lyst til.

Jeg glæder mig til at læse det hele og trækker lod på søndag den 15. december.

 

79 kommentarer
 1. Tia Maria Braun
  Tia Maria Braun siger:

  Det sidste familie nemlig søsteren min😍 juleshopping og skøn udsmykning samt gode pub’er👌🍻🎀🎄⛄

  Svar
 2. Charlotte Saustrup
  Charlotte Saustrup siger:

  London = juleshopping 😉
  Håber jeg vinder. Mangler virkelig dejlige dufte, efter mine piger er blevet teenagere og går på rov i mine parfumer og make-up 😳🤞🏻🙏🏻🍀

  Svar
 3. Julie
  Julie siger:

  Covent Garden. Skøn te, vidunderlige parker, mangfoldighed, lækre britiske accenter, uendelige shoppingmuligheder…. I love it!

  Svar
 4. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Big Ben – Min dreng på 9 år taler ofte om Big Ben; vi må hellere tage på ferie i London en dag, så han kan få stillet sin ‘lyst’ og nysgerrighed.
  I øvrigt tror jeg lige at duftene er noget for mig 😊

  Svar
 5. Maibrith Henneberg Poulsen
  Maibrith Henneberg Poulsen siger:

  Jeg tænker som det første: store røde dobbeltdækker busser😄 jeg vil så gerne besøge London og shoppe lidt, det vil være skønt🥰
  Glædelig jul🎄

  Svar
 6. Maibrith Henneberg Poulsen
  Maibrith Henneberg Poulsen siger:

  Jeg tænker som det første: store røde dobbeltdækker busser😄 jeg vil så gerne besøge London og shoppe lidt🥰
  Glædelig jul🎄

  Svar
 7. Malene H.Christensen
  Malene H.Christensen siger:

  London er røde dobbeltdækkere, Portobello Road, min søster som aupair for en evighed siden der og mig på besøg. Indtil flere gange :-). Det er lange gåture i vidt forskellige kvarterer og Londons mangfoldighed og det er klassisk og moderne på en gang! Parfumerne skal jeg ind og dufte til i dag på tur med ældstebarnet (som også var med mig i London, da han var 22 uger gammel i min mave).

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Malene,
   Lykken gudinde (Sten) sagde STOP, da jeg var ud for dit navn!!!!!! Tillykke, du har vundet de underskønne parfumer. Du hører nærmere fra mig.
   Kærlige hilsner og tillykke
   Jeanette

   Svar
   • Malene H.Christensen
    Malene H.Christensen siger:

    Kære Jeanette
    Kæmpe tak igen for den dejlige overraskelse!! Jeg storglæder mig til at modtage de lækre parfumer 🙂
    Kram og kærlige hilsener Malene

    Svar
 8. Birgitte Lodberg
  Birgitte Lodberg siger:

  Swinging London 💃🇬🇧🎵
  60’er fænomenet der stadig rykker.
  Tak til dig, for en inspirerende blog om hverdag, mode, bolig og et ægte nærvær i det du skriver om.
  Venlig hilsen
  Birgitte

  Svar
 9. Lene
  Lene siger:

  Big Ben var det første der poppede op hos mig (min søn ville sige Tottenham, min datter Primark og min mand lommesmerter). Vi elsker London!

  Svar
 10. Tina
  Tina siger:

  Dobbeltdækkerbusser, farvede hoveddøre, postkasser, pubs, historiske bygninger, broer, tårne, den helt særlige engelske konservative stil, teater, på front med den nye mode mm.
  Håber du havde en glædelig 2.advent i går og ønsker du og dine en glædelig december 🙂
  Nye naturlige dufte er lige min stil her på gården!

  Svar
 11. Karina Bregendahl
  Karina Bregendahl siger:

  Shopping I nogle af de mest fantastiske butikker 🙏🏻❤️
  Og et fantastisk sted til en hygge ferie ❤️

  Svar
 12. Gitte K
  Gitte K siger:

  Uuuh, selvfølgelig den fuldstændig fantastiske Five o’clock tea på cafeen på toppen af National Portrait Gallery. Jeg elsker Stemningen, udsigten, teen og deres sandwiches og kager!
  Må hellere booke en rejse!
  Kh Gitte

  Svar
 13. Heidi L
  Heidi L siger:

  Jeg tænker musicals – og så tænker jeg at det er alt for længe siden jeg sidst var på besøg i byen 😉

  Svar
 14. Anne
  Anne siger:

  Swinging London er sjovt nok det første der falder mig ind. Hvorfor ved jeg egentlig ikke, og jeg spørger mig selv hvorfor, der er nemlig så mange andre ting, jeg kommer til at tænke på lige her efter. Men jo nok noget der synes spændende for mig.
  Rigtig god jul.

  Svar
 15. Anette Bak
  Anette Bak siger:

  Tænker klart shopping og ømme fødder😁😄
  Harrolds – Liberty – og deres overdådige juleudsmykning🎄🎅🏻👍🏼
  Generelt elsker jeg bare London❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Svar
 16. Susanne Aagaard
  Susanne Aagaard siger:

  Jeg tænker shopping ❤️❤️❤️og så mange mennesker, men også dejligt med britisk …i love it ❤️❤️❤️🎄🎄🎄 glædelig jul 🎄🎅🎀 til dig

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.