Perfekt flydende foundation!

Den bedste foundation!

Leder du efter den bedste foundation? Den helt perfekte, som dækker, men ikke virker malet, og giver den eftertragtede ensartede hud. Hvor resultatet ikke virker pudret eller lægge sig i de små linjer i huden.

Find den bedste foundation

Jeg bliver ofte spurgt, hvilken foundation, jeg bruger, og det kan jeg selvfølgelig kun blive rigtigt stolt af hver gang.
Mit store trick til en smuk og dækkende, men stadig naturlig, makeup, er min flydende foundation fra Sensai, som jeg har holdt fast i flere år. Nogle gange bruger jeg den alene – som på billedet og som det handler om i dag.
Andre gange lægger jeg en mineralpudder over, hvis det skal være endnu mere dækkende. Men den vender jeg tilbage til snart, for jeg har lige fået en ny, som er helt exceptionel god. Andre gange igen bruger jeg mineralpudderen alene. Men skal det være rigtigt flot og perfekt, så skal Sensai ind over!

Min yndling Sensai Fluid Finish Lasting Velvet Foundation, er så netop kommet i en ny udgave, som jeg var spændt på at prøve. Heldigvis er den bare blevet endnu bedre og endnu mere naturlig og let at lægge. Dertil kommer en ny emballage, som bare løfter den højt op på det niveau, den fortjener.

Den bedste foundation er fra Sensai

Nu hedder de hhv. Flawless Satin Foundation og Luminous Sheer Foundation. Den sidste er lettere og ultra-naturlig, utrolig smuk og fin og let at styre. Det er en makeup, som giver et flot og glat og ensartet udseende, men så man stort set ikke bemærker, at man har den på. Den første, Flawless Satin, giver en større og naturlig fejlfri dækning. Begge har en særlig lysspredende egenskab, som gør huden mere levende og naturlig.
Jeg er vild med dem begge to og varierer lidt mellem dem afhængig af, hvor “stor” en makeup, jeg lægger.De koster i øvrigt begge 385 kr.
perfekt foundation

Sensai er oprindeligt et hudplejemærke, og det mærkes tydeligt på deres foundations, som er meget plejende, fugtgivende (uden at fedte) og nærmest smelter sammen med huden efter nogle minutter. Samtidig virker den udglattende og udfyldende på huden i stedet for at klumpe sig ned i hudfolderne.

Du kan lægge din flydende foundation med fingrene, med svamp eller med pensel. Jeg foretrækker efterhånden en pensel, hvis det skal være rigtigt flot, men en svamp kan også gøre det. Den helt nye Liquid Foundation Brush fra Sensai er ikke mindre end fantastisk og gør en forskel i forhold til at udjævne og fordele cremen – et professionelt luksusværktøj, som er til dig, der kan lide at nørde og perfektionere din makeup. Den koster så også 470 kr., men holder formentlig de næste 10 år mindst.

Sensai flawless foundation

Det var et lille fredagstip fra mig, hvis du også er typen, der er på jagt efter den perfekte foundation. Jeg har faktisk et par andre all time favorits fra Sensai i ærmet, som jeg vil vise inden længe ♥

 

12 kommentarer
 1. Maria
  Maria siger:

  Er ved et tilfælde stødt på din hj.side, og sikke en fantastisk blog, du har.

  Dig vil jeg følge med stor glæde..

  Sensation flawless foundation .. hvilken mineralpudder, bruger du ovenpå for at sætte foundation?

  Bh
  Maria

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Maria,
   Tusind tak, hvor gør det mig glad at høre.
   Jeg er super glad for Jane Iredale Mineral Powder og også Youngblood Loose Mineral Foundation, som dækker en anelse mere. Jeg skifter lidt imellem de to 🙂

   KH Jeanette

   Svar
 2. Annette
  Annette siger:

  Hej 😀
  Hvilken af disse erstatter Fluid Finish FF serien, kan du hjælpe?
  Go’ påske
  Hilsner fra Annette

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Annette,
   Det er Flawless Satin Foundation, du skal have fat i. Jeg brugte selv Fluid Finish før og har nu erstattet den med Flawless Satin Foundation, som giver den samme flotte, men samtidig lette og naturlige, dækning af huden.
   KH og God Påske 🙂
   Jeanette

   Svar
 3. Dorthe
  Dorthe siger:

  Tak for en skøn blog, Jeanette. Jeg overvejer at investere i den lette version og har fået prøver på hhv 03 og 04. 03 er til den lyse side, hvorimod 04 måske bliver en anelse for mørk. Det er naturligvis individuelt, men må jeg høre, hvilken farve du bruger? På forhånd tak!
  KH Dorthe

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Kære Dorthe,
   Tusind, tusind tak – det glæder mig, at du kan bruge bloggen.
   Det er så pudsigt, for jeg har netop både FS 203 Natural beige og FS204 Honey Beige liggende, og lige nu hælder jeg til den sidste. De duer faktisk begge to, men lige nu synes jeg, Honey beige passer perfekt ind i min hudtone, når jeg tester den på kæbelinjen.
   Det er en smagssag, men jeg kan godt lide, at min foundation er en lille my til den mørke/varme side – hellere end en, der er for lys og kommer til at virke kalket på min hud.

   Jeg håber, du finder den helt rigtige og bliver lige så glad for den, som jeg er (jeg elsker den foundation).

   KH Jeanette

   Svar
 4. Anni Dalsgaard
  Anni Dalsgaard siger:

  Jeg har i mange år brugt Christian Dior (måske fordi jeg for mange år siden arbejdede for dem og kender fabrikken ved Paris). men måske skulle jeg prøve noget nyt.

  Svar
 5. Charlotte @
  Charlotte @ siger:

  Hej Jeanette. Tak for råd😊 og ja giver lige en tilbagemelding når jeg har fået prøvet den. God weekend herfra.

  Svar
 6. Mia
  Mia siger:

  Utrolig pænt!! Nøj hvor den ser fantastisk ud 🙂 Ved du om mærket er allergivenligt/til sensitiv hud? Jeg har meget sart hud, og plejer kun at bruge mærker som Tromborg og Youngblood, men denne ser jo lidt god ud 🙂

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Hej Mia,
   Sensai slår sig ikke op på at være særligt allergivenlige, så jeg tør ikke garantere, at du kan tåle dem. Selvom det er høj kvalitet og ikke dufter, så kan der jo sagtens være noget i, som du lige præcis slår ud af. Måske kan du være heldig at få en prøve et sted, så du kan teste den? ved ikke, hvor de bor, men fx i Illum er de rigtigt søde til at vejlede hos Sensai.
   KH Jeanette

   Svar
 7. Charlotte @
  Charlotte @ siger:

  Ih den skal jeg da vist lige have en prøve på. Jeg har haft lidt svært ved at finde en der ikke er for tyk men samtidig dækker, og ligger sig fint lyder til at denne her kunne være et godt bud, har grov hud og tør tror du evt den ville være et bud på dette hilsen Charlotte

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Hej Charlotte,
   Prøv den lette Luminous Sheer foundation – den kunne du godt gå hen og blive glad for. Den er så fin og let, og lægger sig samtidig helt utroligt smukt på huden. Hører gerne fra dig herinde, hvis du får den testet!

   Rigtig god weekend
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.