Lav din egen 1 minut face lift massage!

Lav din egen 1 minut face lift massage!


declor-face-lift-massage

 

REKLAME!

Jeg har fået fingre i denne her lille vejledning til Decléor yoga-lift massageteknik, som jeg vil dele med dig. Du skal kun bruge et minut en gang imellem, når du trænger til at opfriske og løfte dit ansigt. Eller endnu bedre – gør den til en del af din daglige rutine for at øge blodcirkulationen, dræne væske og holde huden spændstig. Og for at give dig selv et lille behageligt ritual, hvor du forkæler dig selv, hvis du hører til dem, der godt kan lide af gøre lidt ekstra for huden.

Teknikken er udviklet i forbindelse med en relancering her i september af Decléors kendte anti-age serie Prolagène Lift.
Lift and Firm cremerne er blevet opgraderet med en kraftfuld essentiel lavendel, som både udrenser, virker anti-inflammatorisk, booster kollagen og elasten – og virker beroligende på både hud og sind. Kender du Decléor, ved du nok, hvor vidunderligt bl.a. deres ikoniske olier dufter.

I de professionelle Decléor klinikbehandlinger indgår der lækre specieludviklede massageteknikker, og den professionelle version af den nye Lift Yoga behandling beskrives som et øjeblikkeligt ansigtsløft uden indgreb. Det kunne godt være, man skulle finde en tid til at prøve! 🙂

Men du kan altså også starte – eller efterfølgende vedligeholde – derhjemme med ovenstående teknik. Brug hurtige faste strøg og mærke den opfriskende og udglattende fornemmelse. Showroomprive.com propose des ventes privées à ses membres. Pour accéder à nos ventes privées, c'est simple il suffit de s'inscrire gratuitement en ouvrant un compte. Vous accéderez ainsi à plus de 20 ventes privées par semaine de grandes marques : vêtements (pantalons, pulls, manteaux, t-shirt, robes), accessoires de mode (lunettes de soleil, cravates, montres, bijoux), maroquinerie (sacs à main, portefeuilles, etc.), cosmétique, lingerie, enfants (jouets et vêtements), décoration et équipement pour la maison et bien d'autres produits ! Showroomprive.com le meilleur de la vente privée sur Internet.
Vil du have ekstra gode resultater, så brug massagen sammen med den specielle Lifting Flashy Mask, som er den store nyhed i Prolagène serien, et par gange om ugen. Den har en ekstra opstrammende effekt med ekstrakter fra iris, lavendel og rug. Den koster 465 kr., men så har du også til mange små hurtige hjemmebehandlinger, der øger spændstigheden og giver et ekstra våben mod slaphed i kæbelinjen og bekymringsrynker i panden for dig, der gerne vil gøre lidt ekstra ved dit hjemmeritual. Jeg har testet den et par gange og føler virkeligt, at den giver masser af fugt, fornyet energi og spændstighed til ansigtet.
De andre dage kan du selvfølgelig også bruge lift-teknikken sammen med din serum eller creme.

Nyhederne Prolagène Lift og Yoga Lift behandlingen fås nu fra september Decor hos saloner over hele landet.

Kærlig hilsen Jeanette

2 kommentarer
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Det kan du tro 🙂 Foreløbig synes jeg faktisk, at jeg har god glæde af hjemmemassagen – tager den lige morgen og aften sammen med serummen.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.