Den bedste kropspleje er en økologisk mandel- og arganolie fra Danica Skincare! (du får rabat frem til den 16/6)

Reklame for Danica Skincare!

olie til tørre ben

Leder du efter den perfekte kropspleje, som finder du bare ikke noget bedre end Danica Skincare Økologisk Krops- og Massageolie. Der efter min mening det sundeste, lækreste og mest effektive, du kan smøre din krop ind i! Så er den bare ikke længere.

Det er en fuldstændig simpel og ærlig 100% naturlig body oil bestående af en perfekt blanding af arganolie og mandelolie (spækket med naturlig A og E vitamin) – og intet andet! Den er økologisk, den er hurtigtabsorberende og ikke-fedtende. Du får den mest glatte, fine og sunde hud, du kan tænke dig. Derudover er det lidt af et universalprodukt, hvor et par dråber gør underværker i håret – og hvor du kan pleje fødder og neglebånd i samme ombæring!

 

bedste kropsolie Danica Skincare

Kropsolien fås i en række naturlige dufte, som du kan vælge imellem på deres webshop, og du kan også vælge en helt parfumefri eller den behagelige duft Aura, der er allergivenlig. Normalprisen på olien er 250 kr. for 100 ml.

DU FÅR 10% PÅ ALT HOS DANICA SKINCARE TIL OG MED LØRDAG DEN 1. JUNI. BRUG RABATKODEN JH10

Når det kommer til kropspleje, skal du altid være ekstra bevidst om, hvad du smører dig ind i. Her er der jo i sagens natur tale om en større mængde produkt og et stort hudareal, der bliver smurt ind. Det er heller ikke noget, der bliver skyllet af igen, som det fx gælder hårprodukter, men det få lov at trænge ind og blive optaget i huden og dermed videre ind i kroppen.

Kropsolien fixer selv de tørreste skinneben!

Danica Skincare har adskillige produkter, der hører til blandt mine absolutte favoritter. Jeg har fx tidligere skrevet om deres fuldstændig fantastiske rene koncentrerede hybenkerneolie til ansigtet. Kropsolien er heller ingen undtagelse, og jeg er totalt forelsket i den.
Da jeg for et par måneder siden kom hjem fra en rejse til Indien, havde jeg fået nogle vanvittigt tørre skinneben. Det rene Sahara, som du måske kender fornemmelsen af.
To dage med olien, så var huden fuldstændigt repareret igen og glat og pæn! Uden at fedte skal jeg igen understrege.
Og der er da ikke noget dejligere, end en flot fugtmættet hud, særligt i denne tid, når vi skal til at trække i sommertøjet.

pleje af tørre ben

Olien kan selvfølgelig bruges til at pleje hele kroppen, hvor den fuldstændig kan gøre det ud for en bodylotion. Den giver bare den fineste hud, og jeg elsker altså også duften af både den allergivenlige Aura og Magi, som er de to varianter, jeg har prøvet. Det er virkelig delikate, naturlige og diskrete spa-agtige dufte.

Du får rabat frem til og med lørdag!

Jeg har fået lov til at give en rabatkode her på bloggen, som gælder fra nu og frem til den 16. juni. Den kan bruges til alle varer på Danica Skincare webshoppen.

Hos Danica Skincare tænker de i forvejen på at holde priserne på et fornuftigt niveau for de her helt fantastiske rene og naturlige produkter, som det er deres passion at give os forbrugere.
Hudplejeprodukterne bliver endda kun fremstillet i små partier af gangen, fordi de ikke indeholder nogen former for kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Alt er i højeste kvalitet og med rene vegetabliske olier med et højt indhold af naturlige vitaminer, antioxidanter og essentielle fedtsyrer – samt salte fra Det døde Hav, hvis du får lyst til at prøve deres suveræne saltscrubs til kroppen eller deres økologiske ansigtsscrub. Begge giver med garanti babyhud!

Du får 10% på det hele med rabatkoden jh10.

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Lyder som en god kropsolie.
  Og den med hyben lyder også 🙂
  Vil lige ønske dig en dejlig weekend 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.