Primer på et helt nyt niveau! Test af Ole Henriksen Banana Bright Face Primer

 • Ole Henriksen banana primer

Test af Ole Henriksen Banana Bright Face Primer – den bedste primer, jeg til dato har prøvet! På billederne længere nede kan du se, hvordan jeg bruger den.

NB! Produktet er givet til mig i gave til test!

Ole Henriksen sætter en helt ny standard med sin nye Banana Bright Face Primer. Primere bruges under foundation eller mineralpudder for at give en glattere og mere ensartet hud, og de indeholder ofte silkone eller voks. Faktisk må jeg være ærlig og indrømme, at primere normalt ikke rigtigt er noget, der tiltaler mig at bruge.

Ole Henriksen har derimod skabt en helt ny og virkelig fantastisk primer, der er på et helt nyt niveau, hvad angår en mere naturlig ensartethed og rødme i farven, glatter huden og skaber en flot base for makeuppen – og naturligvis ved “The Ole Glow”, hvilket vil sige en flot klar udstråling. OG den giver pleje oveni, i form af især C-vitamin, som vi kender det fra mange af Oles andre produkter, hvor han har sublimeret vitaminets holdbarhed. C-vitamin styrker kollagendannelsen og bekæmper hudens ældning.

 Inspireret af makeup-artisterne!

Banana Primeren skaber ikke det glatte silikonagtige lag på huden, men derimod er den mere en highlighter, der giver glød, og som kan bruges alene, under eller i din flydende foundation eller under mineralpudder. Selv elsker jeg den alene, når det skal gå hurtigt og være naturligt – og under min løse mineralpudder, hvor Banana primeren og mineralpudderet tilsammen giver et virkelig flot resultat.

Ole Henriksen primer
Her kan du se, hvordan jeg lynhurtigt har brugt primeren. På det første billede har jeg ingenting på udover min normale dagcreme. På det midterste billede har jeg primeren på alene – den er hurtigt smurt på, og man behøver ikke være særlig præcis. På det sidste billede har jeg lynhurtigt børstet lidt mineralpudder ovenpå.

Navnet på primeren stammer fra makeup-artisternes hemmelige våben, banan-pudder, som er en løs pudder, det netop bruges som base for makeup og øjenskygge og som bruges til at skabe det helt flawless look. Det er ikke et produkt, som mange bruger i det daglige, for det er i den lidt avancerede ende, men det har Ole Henriksen nu altså gjort lettere og samtidig kombineret det med pleje og udstråling.

Brug den som sagt alene, hvis du vil have et lynhurtigt resultat, hvor din hud stadig er naturlig, men lidt mere ensartet og med en smuk glød. Bland den i din flydende foundation for mere glow. Eller brug den under din mineralpudder, for at gøre looket endnu smukkere og mere perfekt.

Fås hos Matas her. (reklamelink)

  1 svar
  1. Tina
   Tina siger:

   Så flot et produkt fra Ole 🙂
   Jeg synes det er pænest med primeren og løst pudder 🙂
   Du ser godt ud på alle 3 billeder, men smukkest på det sidste 🙂
   Ole er et fantastisk positivt mennesker, som er nået langt og har udrettet en masse og som trives i sit virke – det smitter af 🙂
   Ønsker dig en dejlig Kristi Himmelfartsdag 🙂

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.