Den første økologiske og Ø-mærkede Omega 3 fiskeolie

voksenlivsstil-spons
oekologisk-fiskeolie

Hvis du, som jeg, tager fiskeolie som kosttilskud, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvad du vælger. Der er flere faktorer, som typen af fisk, renhed, koncentration, omega 3 typer (den skal indeholde primært EPA og DHA fedtsyrer), certificering og kontrol, der spiller en rolle.

Derfor er her en nyhed, som jeg synes er rigtigt spændende – det danske firma Inno Pharma præsenterer som de første nogensinde en økologisk og Ø-mærket fiskeolie. Fordi den kommer fra økologiske dambrug er den helt fri for dioxiner og tungmetaller – uden brug af kemisk rensning! Og det betyder også, at der er 100% kontrol over bl.a  foder, vandkvalitet, dyrevelfærd og produktionsmetoder.

 

 

Tro det eller ejmen smagsoplevelsen er faktisk rigtig god. Jeg skulle lige tage tilløb til at smage den flydende fiskeolie, men jeg vil gå så vidt som at sige, at den faktisk smager godt!!! Flydende olie er den hurtigste og nemmeste måde at dække det daglige behov på  – og så føler man sig virkelig sund 😉 Men har du det lidt svært med den flydende olie, så kan du sagtens vælge kapslerne i stedet.

Fiskeolien fra danske Inno Pharma udvindes af fisk fra danske ferskvandsdambrug, som er fuldstændig friske, når de forarbejdes. Fileterne fra fisken anvendes til fødevarer, og herefter udvindes fiskeolien, der er lige så ren, som den findes naturligt i fisken. Det synes jeg, er en rar tanke!

Det er dokumenteret, at Omega 3 er vigtig for at opretholde både en sund hjerte- og hjernefunktion, og for vores syn og stofskifte. Hvis du ikke helt når op på 2 hovedmåltider med fisk og 3-4 gange fiskepålæg om ugen, så kan det være en rigtig fornuftig idé at supplere med koncentreret fiskeolie i form af kapsler eller flydende olie.

Det er i alt fald noget, som jeg virkelig selv tænker over, og jeg er dels begyndt at spise mere fisk og dels tage et tilskud på 1000 mg. fiskeolie hver dag.

Nu kan du så endda vælge at dække dit vigtige Omega 3 behov med et dansk, Ø-mærket produkt med lave totox-tal (værdi for iltning/harskning), højt indhold af Omega 3 og fremstillet af økologiske fisk uden tungmetaller fra danske dambrug, som er kendt som nogle af de bedste i verden.

Se videoen eller læs mere på InnoPharma.dk.

 

 

1 svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.