Den mest fantastiske kjole fra Bøgelund-Jensen

Den mest fantastiske kjole fra Bøgelund-Jensen


boegelund-jensen-big-pocket

Det er så fantastisk bare at have bare én lækker kjole i skabet! En, som bare sidder og er i en toplækker kvalitet, og som man altid ligner en million i – også om 5 år. Og jeg vil til enhver tid foretrække at investere lidt mere i den perfekte kjole, ,som bare holder.

På billedet ser du mig i den helt fantastiske Big Pocket kjole fra den danske designer Signe Bøgelund-Jensen – og den er mere raffineret end som så. Og, som du kan se, kan den også anvendes til hverdag!
Bag hendes designs gemmer nemlig snit og enkle detaljer, som hæver tøjet op over det sædvanlige. Sjældent har jeg prøvet noget så velsiddende – ALT er perfekt ved den, alle længder og snit, og så har den de fineste rynker bagpå, som du kan se på billederne længere nede.

Det er netop dét med det perfekte snit og det perfekte fit, som Bøgelund-Jensen er kendt for, og hendes største glæde og mission er at få alle kvinder – uanset alder, højde og drøjde – til at se fantastiske ud, når de går ud af hendes dør.

Big Pocket kjolen vil jeg påstå vil være en drøm til de allerfleste – faktisk er den en kjole, som alle burde prøve efter min mening. Med i prisen på de 2.900 kr. er en personlig tilretning, hvis man ønsker det. Det gælder i øvrigt for alt hendes tøj, hvor man kan komme forbi og få taget mål og få tøj, der passer 100% og skaber den mest flatterende figur. Tøjet kan købes fra lager, men man kan også få det syet præcis efter mål og ønsker. Stof og farver er der i øvrigt også mulighed for at vælge selv, hvis man bestiller 6-8 uger i forvejen.

big-pocket-kjole-boegelund

Bor man ikke i nærheden af hendes hyggelige studio i København, kan man også tage den over telefonen med Signe Bøgelund-Jensen og blive instrueret i at tage de korrekte mål. Men ellers er det bare at tage forbi – også meget gerne aftale et tidspunkt – Strandvejen 59, 2. sal. Det er ganske uforpligtende.

Tilbage til min Big Pocket kjole, der ramte mig som et lyn, da jeg så den første gang. Det var kærlighed ved første blik, hvis man kan sige sådan om en kjole, og da jeg ikke kunne få den ud af hovedet, måtte den blive min! Jeg fik ovenikøbet lov til at låne den med hjem i koboltblå, og den elsker jeg også. Læg mærke til, hvordan den kan bruges som kjole – til både fint og mere casual – og samtidig som en super cool jakke.
Den fås også i bl.a. marineblå og i en smuk grå, der bl.a. er fantastisk til gråt hår! Du kan se og købe dem alle her.

img_4148

Bagpå har kjolen som sagt de fineste rynker, der bare gør den SÅ flot på. Bæltet er fastsyet og kan bindes løst eller stramt og gør kjolen ret fleksibel. Kjolen er gennemknappet, både udskæring og slids forneden er naturligvis i perfekte længder.

big-pocket-kjole

 

Jeg er – som du nok kan se på billedet – vildt glad for min sorte kjole, men den kommer nok til at blive suppleret med endnu en farve på et tidspunkt. Næste gang, jeg skal til en stor fest, så er jeg ikke i tvivl om, hvor jeg skal tage hen! Og så bliver den en af de fine blondekjoler, som hænger i hendes studio! 😉

boegelund-jensen-kjole
Og så er der i øvrigt hendes Classic Star kjole, der ligesom Big Pocket, fås i flere farver. Den havde evigt velklædte Sonia Richter på i tv-serien Bedrag, og den er da også noget så elegant.
Du kan se nærmere på den her.

 

sonia-richter-boegelund-jensen-kjole

 

Kærlig hilsen Jeanette

  2 replies
  1. Pia
   Pia siger:

   Den ser helt genial ud – og jeg er enig: man skal have (mindst) en virkelig velsiddende kjole, som kan bruges til alt. Jeg har en ældgammel DvF der hænger på mig, hver gang jeg er i tøjkrise, men må da lige se nærmere på denne.

   Dit nye hår er i øvrigt vanvittigt flot!

   Svar
   • Voksenlivsstil
    Voksenlivsstil siger:

    Kære Pia,
    Den kjole er netop genial 🙂 Og du har ret, selvfølgelig er det MINDST en kjole, hvis sandheden skal frem. Og din DvF er jo, sammen med min flere år gamle MaxMara kjole, beviset på, at kvalitet betaler sig.
    Og taaak mht. håret. Jeg er også glad for at jeg fik det klippet, bl.a. takket været inspiration fra DIG.
    Kærlige hilsner
    Jeanette

    Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.