Den rosa sofa er landet!

Den rosa sofa er landet!

arne-jacobsen-sofa-mayor

I dag ankom vores nye rosa sofa langt om længe! Det var tilbage i januar, at jeg skrev om overvejelserne om at kaste sig ud i en lyserød sofa, men det blev altså besluttet, og her er den så! Nogle gange skal man ikke bare tage de “sikre” valg, men turde kaste sig ud i noget, der skiller sig lidt ud. Vi har i alt fald ikke fortrudt, at der nu står en støvet rosa sofa og lyser op.

Nu er dominoeffekten så startet, og jeg har foreløbig byttet rundt på et par store malerier. Der stod ellers en tom plads helt klar, troede jeg, men maleriet (af Johnny Madsen) blev for hårdt til sofaen. Bemærk i øvrigt også, hvor meget det gør, når der komme en farve ind!

johnny-madsen-maleri

Så nu har det byttet plads med det store skønne maleri, der hang ved vores trappe (af Lise Malinovsky). Det skal nok lige hænges lidt højere op, og jeg overvejer også, om ikke det kunne være flot med to ens standerlamper (Bellevue fra Arne Jacobsen). Så er der da noget, der er ens, for ellers er der ikke noget sæt over vores sofaarrangement. Vi har tre helt forskellige stole (en Wegner skalstol, en sort ox chair og en Ro stol fra Fritz Hansen) – og nu altså en lyserød sofa 🙂 Men jeg synes, det fungerer, og særlig konformt er det ikke.

arne-jacobsen-sofa-lyseroed

Sofaen er en nyproduktion af et gammelt design af Arne Jacobsen lavet til Søllerød Rødhus. Deraf navnet Mayor. Du kan se mere på AndTradition.com.

 

3 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Hvor ER den flot, Jeanette – et virkelig godt valg – tillykke med den:-) Og hvor matcher det “nye” maleri virkelig godt til.

  God stil 🙂

  Kh, Birgitte

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.