Tilbage i løbeformen

Tilbage i løbeformen

Jeg betaler prisen i øjeblikket! Prisen for at have været kuldskær og vintersløv i januar og februar – og en del af marts, hvis sandheden skal frem! Det er ikke blevet til ret mange ture ud i kulde og smat og på glatte stier i år (er der noget af sige til det?). Den ene uge tager den anden, og pludselig er formen ikke, hvad den har været.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så er der jo absolut ingen, der har forhindret mig i at hoppe op på løbebåndet i fitnesscentret. Undskyldninger har det været nok af, travlhed ikke mindst, men nu skal det være slut. Men nu ER jeg i gang igen, og det går allerede stille og roligt fremad.

Der er ikke andet at gøre end at bide i det sure æble og med de langt mere humane temperaturer og foråret, der står på spring, er det jo heller ikke slemt. Lige nu løber jeg 5-7 km. og undgår de allerstørste bakker, men om en måneds tid skulle det gerne være 10 km. og med lidt mere fart på igen. Det gode er, at jeg på turene kan se masser af andre løbere, der også er kommet ud af vinterskjulet og ser ud til at kæmpe og løbe lidt tungt i det. Det er da meget rart at se, at man ikke er alene 😉 Men mind mig lige om næste år, at jeg ikke skal krybe helt så meget i hi.

Så nu er det nu – det er bare op på hesten igen! Ingen grund til at prygle sig selv mere for at have været sløv. I stedet vil jeg kigge fremad – og på billedet  her fra i sommer og tænke på, at der alligevel ikke er så lang vej – til gode løbeture i korte bukser med brune ben! Jeg glæder mig allerede og bider gerne lidt i græsset lige nu for at nå derhen igen.

løb-blog

  3 replies
  1. Birgitte Bonde
   Birgitte Bonde siger:

   Du er absolut ikke den eneste, Jeanette 🙂 Dog lagde jeg løbeskoene på hylden for et par år siden, da den ene skade afløste den anden, men så kunne jeg koncentrere mig fuldt ud om at køre mountainbike, idet jeg elsker skoven og ville være så ked af at undvære den, når jeg nu ikke kunne løbe. Jeg kører ikke i de hårde vintermåneder, da jeg ganske enkelt ikke kan holde varmen i finger og tæer, og så er jeg generelt ret kuldskær 🙂 – men den sidste måned har jeg været afsted i vores skønne Marselisborg Skov. Men hold nu op…aldrig har jeg syntes, at cyklen har været så tung at træde..hihi, men enig det kommer og det bliver bedre for hver gang…næsten 🙂
   Kh, Birgitte

   Svar
   • Voksenlivsstil
    Voksenlivsstil siger:

    Det er altid en trøst, at man ikke er den eneste, der er tung i det! 🙂 Jeg synes helt klart også, det er mega hårdt.
    Men hold fast, så er man tilbage inden længe igen – og klar til en god løbesommer!

    Kh Jeanette

    Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.