Dengang sneakers var utænkelige!

Dengang sneakers var utænkelige!

REKLAME FOR SLOGGI

I sidste uge var jeg så heldig at være inviteret af Sloggi til et skønt og inspirerende arrangement med peptalk af Ellen Hillingsøe og et debatpanel bestående af chefradaktørerne fra hhv. Modemagasinet IN, ELLE og Femina. Temaet var komfort – at føle sig komfortabel som kvinde, både i vores påklædning og ved at acceptere os selv med vores fejl og mangler – ikke mindst gennem samme accept af andre – og huske at gøre noget godt for os selv.

Anledningen var Sloggis WOW Comfort serie og deres kampagne, som jeg ærligt talt er ret vild med. Den rammer noget godt i tidsånden og i kvindefrisættelsen, og sætter nogle super gode ord og billeder på dét, som de kalder komfortdemokratiet 🙂

Ellen Hillingsøe var den perfekte repræsentant – sød, kvik, sjov og selvironisk – for budskabet om, at det handler lige så meget om attitude, som hvad vi har på.
Hun bragte os ned af memory lane til dengang, hvor bh’erne havde metalbøjler, der skar sig ind i huden – og den gang, hvor det var fuldstændigt utænkeligt at bruge sneakers på den måde, som vi gør det i dag. Faktisk kunne de fleste af os jo ikke drømme om at sætte kondisko – som vi kaldte dem den gang – til en kjole. Vi følte os ikke rigtigt påklædte, hvis trusse og bh ikke matchede, og forøvrigt kunne der ikke bliver blonder, g-strenge og stive bøjler nok. Sloggi var ikke et mærke, som jeg så meget som overvejede – og komfort var end ikke dét, der kom i første række!

Det hele satte tankerne i gang om, hvor langt, vi er nået som kvinder i forhold til at lide for skønheden – eller rettere ikke lide for skønheden.
Hvis du tænker over det, er der sikkert også sket store ændringer i forhold til, hvad du ser langt mere afslappet på i dag.

I dag er ALT tilladt og for mit – og mange andres – vedkommende er fx høje hæle ikke noget, vi belemrer os selv og vores stakkels fødder for til hverdag. Sloggi kan jeg sagtens finde på at bruge – bare de er komfortable, og det kan jeg godt skrive under på, at de er. Jeg bruger fx ikke andet end deres Invisible Original Hipster til træning – og når det skal være rigtigt rart, så smutter de også på, når jeg ikke træner. Den nye WOW Comfort bh går nok også hen og bliver en favorit – metalbøjlen er nemlig helt forsvundet og erstattet af et helt unikt blødt materiale, der støtter og former sig efter den enkelte. Den er rar og behagelig at have på, og så er den altså også virkelig pæn indenunder t-shirts, skjorter m.m.

Jeg har ladet mig rive lidt med at tankerne om før og nu, så her er – bare for sjov – et billede af mig fra noget, som må være slutfirserne til et lokalt modeshow. Her er det godt nok et casual hverdagslook med smækbukser (som det jo hed den gang), men tilsat en lille upraktisk hæl og et stramt bælte helt oppe i taljen 😉

jeanette_1989

Prøv så lige at se hende her miss moderne i den ret skønne film herunder – hun finder sig ikke i ukomfortabelt undertøj. Faktisk, så kan manden jo selv lige prøve, hvor lækker den nye WOW comfort bh er at have på! Det er nemlig os, der bestemmer og hviler selvsikkert i vores egen krop og attitude.

 
Vil du også med på bølgen, så kan du se alle Sloggis WOW comfort bh’er og trusser her.
Jeg hører også meget gerne, hvad du tænker om komforten før-og-nu, og hvad der har ændret sig for dig.
Kærlig hilsen Jeanette

1 svar
  1. Pia
    Pia says:

    Hvor var du yndig – men ja, vi led for skønheden dengang, lige fra det høje hår, som gav knaldende hovedpine til de vaklende høje hæle, som blev brugt til ALT. Lad os udbringe en skål for at være tilpas i både krop og klæder!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.