Hvis solen svigter, må man snyde!

Hvis solen svigter, må man snyde!

Vi kan nok godt blive enige om, at antallet af solrige sommerdage indtil videre har været en smule begrænset her i Danmark. Forhåbentlig venter der bare en forrygende højsommer lige om hjørnet, men hvis du savner den friske sommerglød i ansigtet, så er der her et par tips til at snyde sig til den.

Normalt er jeg ikke så forfærdeligt meget til selvbrunere, men de her helt nye unikke sheet masks med selvbrunereffekt er virkelig gode. St.Tropez Selftan Express Bronzing Face Sheet Mask indeholder aktive stoffer, der giver glød og selvbruningseffekt, der fortsætter i ca. 8 timer efter, at man har haft masken på. Det kan lyde voldsomt, men du skal ikke være nervøs for effekten – man bliver ikke voldsomt brun eller kunstig at se på, men får lige den lille glød og friskhed, der ligner, at man har været ude i solen. Jeg brugte den i ca. 10 minutter, men man kan også roligt bruge den i op et kvarter.
Den vil være perfekt før en fest!
Nyheden koster 99 kr. hos Matas her(reklamelink)

st-tropez-selvbruner-maske

Et andet lynhurtigt trick, som jeg bruger i øjeblikket, for at få en hurtig og sund sommerglød er at bruge en flydende bronzer. Den er god at have i sit makeup-repertoire, den er drøj i brug og har flere anvendelsesmuligheder:

* Du kan bruge en bronzer alene til en naturligt look med en frisk sommerglød.
* Bronzere bruges også over makeuppen til at fremhæve og give glød til ansigtet – fx på kindben, pande, næse – alle de “høje steder” i ansigtet, som får et solstrejf. Påfør fx med en pensel eller med fingrene.
* Jeg bruger som regel selv en bronzer under min mineralfoundation for at skabe en lidt mere solgylden base eller jeg blander lidt i den flydende foundation.
* Hvis du har en foundation, som er blevet lidt for lys her i sommer, kan du blande den med en bronzer for at få den helt rigtige farve.

Her er et par bud på et par gode flydende bronzere, som jeg er glad for!

Sensai Bronzing Gel er – som det gælder alle deres produkter – silkeblød, og farven er smuk og naturlig og ikke alt for intens. Den er fantastisk til at blande med foundation eller lægge under mineralpudder. Sensai fås bl.a. hos Magasin eller Illum.

 

sensai-bronzing

 

Fra det franske mærke Sampar finder du en lidt mere intens Golden Glow, som jeg synes er perfekt til at fremhæve og lægge over makeuppen. Den er også flot alene. Allerbedst, hvis du er til de lidt rødlige (og ikke gullige) toner.
Den fås hos Lookfantastic.dk her(reklamelink)

sampar-glow-bronzer

Kærlig hilsen Jeanette

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.