Der optages! Vores hus er location til en reklamefilm

Vores hus er location i dag til en reklamefilm.

Jeg sidder og arbejder på førstesalen i dag, mens der er et kæmpe rykind af over 20 filmfolk, stylister og skuespillere i resten af huset og i forhaven. Vi har sagt ja til at leje huset ud til location til en reklamefilm i dag.

Lige nu sidder jeg og skriver på kontoret på førstesalen med udsigt over stillads og presenning, der værner mod regnbygerne. Vi har udlejet vores hovedindgang – og det samme har vores nabo – til en reklamefilm, hvor netop naboer skal forestille at stå og tale sammen over hækken. Den bliver lavet i tre sprogversioner, så der er både danskere, hollændere og englændere i huset.

Det kræver ikke det store af os at være location

Vi blev ringet op og spurgt, fordi produktionsselskabet havde kig på det rækkehusbyggeri, vi bor i. Og eftersom vi og naboen begge har stedsegrøn beplantning – og ikke en brun bøgehæk – så blev vi spurgt. Så det er ikke fordi, vi er skrevet op i et location-bureau, men de har fundet os.

Det er ikke noget, der kræver det store af os. I dette tilfælde er det bare een dag, og vi kan være hjemme samtidig. De ruller tæpper ud på gulvene og rydder op efter sig, og de betaler ganske godt for det. Så hvorfor ikke!

De fylder dog godt i landskabet på fortovet med udstyr og med biler og en bus. Det kræver selvfølgelig overbærenhed fra naboerne, men de er meget opmærksomme i forhold til at informere i nabolaget og har vist også nogle flasker vin til dem, der eventuelt kan føle sig lidt generet.
I det hele taget er et en imponerende logistik og projektstyring at være vidne til.

Et kæmpe projekt at lave nogle sekunders film

De startede allerede kl. 5.30 i morges, hvor de måtte sætte læ op for regnen, der selvfølgelig lige skal sile ned i dag. Hos os har de ikke alene lejet trappen, men også adgang til huset for skuespillere og stylister, så de kan være inde i varmen.

Vores hus er location til en reklamefilm i dag!
Vi er jo bare en lille bitte brik i det her, og jeg forstår, hvorfor det kan koste millioner at lave en kort reklamefilm. Alle de mennesker, udstyr, alt det, der skal klappe. Om nogle timer er de videre, huset er igen vores. Lige nu er det faktisk hyggeligt at sidde her på kontoret, mens de taler og arbejder nedenunder. Og så glæder jeg mig til at se reklamen en dag!

PS. Viola fik selvfølgelig charmet sig ind som sædvanlig og var tæt på at komme med på filmen. Det var helt spontant, da de så hende – de prøver at have hende med, men droppede ideen igen. Så det blev alligevel ikke denne gang, at Viola blev castet 🙂

Viola var tæt på at charme sig ind til at blive castet til reklamen!

 

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Spændende og en fin oplevelse for jer og naboerne 🙂
  Måske det er Violas tur næste gang 🙂
  Atter en glædelig decemberjuledag ønskes 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.