Derfor er jeg vild med Sensai Mascara 38°C


Mascaraen er en gave fra Scandinavian Cosmetics – bare så du ved det! ♥

En god mascara er rigtigt mange altid på udkig efter. Der er mange at vælge imellem, men af og til finder man en, der skiller sig ud og bare kan noget særligt, der lige passer til een.
Nu skal du høre, hvorfor Sensai Mascara 38°C er blandt mine absolutte topfavoritter – og i særdeleshed den helt nye Lash Volumiser.

Først og fremmest er alle 38°C mascaraerne absolut vandfaste, men alligevel let fjernes med…..netop vand. Alt under 38 grader – regn, vand, sved, tårer – holder denne her mascara til, men når du skal fjerne den, skal du bare bruge varmt vand over 38 grader.


Jeg bruger allerhelst en klud som makeupfjerner, og mascaraen forsvinder nemt med varmt vand uden renseprodukt. Faktisk har Sensai deres egen skumagtige økologiske Sponge Chief til formålet. Den er blød og eksklusiv – fremstillet af silke og naturgummi – og fjerner nemt alle former for makeup og hudplejeprodukter, også når du fx bruger masker, blødt og skånsomt. Når kluden tørrer, bliver den helt stiv, og kan ikke danne grobund for bakterier. Så snart der kommer vand på, er den igen blød. Den kan vaskes på 60 grader og bruges igen og igen.

Derudover giver den nye Sensai Volumising mascara, som navnet antyder, både tykkere, men også længere vipper! Det gør den ikke ved at klatte og klister og tilføre fibrer, der drysser – nej, den omslutter hvert vippehår med en særlig volumengivende voks, som i øvrigt er plejende. Den lægger sig som en film og gør det muligt at bygge så mange lag, som man ønsker ovenpå hinanden, indtil vipperne er så volumiøse, som man ønsker det. Farven er i øvrigt meget intens fin dybtsort.
Den er let at bruge, og den er også fin, hvis du bare ønsker et mindre dramatisk og mere naturligt look. Du styrer selv, hvor mange lag, der skal bruges, og derfor er mascaraen også fin til både hverdag og fest.


Så et lille mascaratip fra mig til næste gang, du er på udkig efter en ny supermascara.

7 kommentarer
 1. Marie-Louise Jønsson
  Marie-Louise Jønsson siger:

  Hejsa
  Kan man fjerne mascaraen med almindelig makeup fjerner også ? Jeg synes det lyder voldsomt at man skal bruge mindst 38 grader varmt vand på de sarte øjenomgivelser

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Marie-Louise,
   Nej, den skal helst have varmt vand, men til gengæld er 38 grader jo ikke så meget.
   Jeg synes, det er yderst skånsomt. Hvis du vil have en blød og meget effektiv klud, så kan jeg også klart anbefale en Makeup Ereaser.
   Men ellers er det selvfølgelig en smagssag, hvad man foretrækker.
   Kh
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.