De mest stilfulde læbestifter fra Jane Iredale – her en kollektion, hvor du ikke kan gå galt i byen!


Jeg gør opmærksom på, at produkterne er givet til mig af Jane Iredale!

Jeg har en del ultimative makeup-favoritter fra Jane Iredale (se mine all time favoritter her) – og hendes nye kollektion af læbestifter er bestemt også kandidat til listen og værd at bemærke.
Mange af os har nok oplevet, hvor svært det kan være at ramme den perfekte læbestift, som passer smukt i farven, og hvor man ikke føler sig forkert eller for meget, når man får den på. Den rigtige læbestift kan gøre underværker og kan forvandle et træt udseende til at blive friskt.

De nye Triple Luxe læbestifter fra Jane Iredale er matte, men samtidig cremede og naturlige. De har en flot pigmentering og lægger sig meget diskret, og eftersom de har en unik blanding af voks og olier giver de både fugt og blødhed og beskytter læberne. Her er ikke noget med at få tørre læber med kager af farve – og uanset, om du kaster dig ud i en af de mørke eller en af de meget naturlige farver, så falder de flot ind i dit look, holder længe og virker udglattende.

Alle læbestifterne har fine pigenavne, og Gabby, Susan og Molly er nogle af mine personlige favoritter. Jeg er meget til de rosa nuancer, men er også for en gang skyld vild med nude farverne, som ikke virker blege, men bare meget flotte og naturlige.

Jeg har testet farverne på mange af de kvinder, som kommer på besøg her hos mig, og jeg vil påstå, at der blandt de 15 forskellige farver kan udpeges op til flere hver gang, der er ikke mindre end perfekte.

 

Som du kan se, så falder de i flere grupper af nuancer – fra rosa, bærfarvede og røde til mere varme orange toner til de smukke nude farver – så det er faktisk let at gennemskue, hvilken eller hvilke farver, der er bedst. Det vil være meget svært at gå galt i byen her, hvis du er på udkig efter en ny favoritlæbestift.
Triple Luxe læbestiften fra Jane Iredale har en vejl. udsalgspris på 250 kr. I øvrigt er den luksuriøse emballage en fornøjelse i sig selv med en magnetisk lukkemekanisme, der klikker lågen på og sikre, at den ikke pludseligt flyder åben rundt i tasken ♥

  3 replies
  1. Bettina Hjort
   Bettina Hjort siger:

   Dem må jeg da vist prøve, har andet makeup fra Jane Irendale som jeg er MEGET tilfreds med, så det må da blive næste køb👍🏼👍🏼

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.