,

Dermaceutic er det førende peeling-mærke i Frankrig!

 

Dermaceutic er det førende klinikmærke inden for kemiske peelinger i hjemlandet Frankrig. De har også gjort deres indtog i danske æstetiske klinikker, som udfører deres effektive og målrettede kemiske peelinger og desuden kan tilbyde den potente hudpleje til hjemmebrug.

Reklame, reklamelink til Skincity

 

I torsdags lagde jeg ansigtet til en populær kemisk peeling fra Dermaceutic (hos Healux Klinikken i København).
En MILK-peeling med et samlet syreindhold på 73% bestående af AHA, BHA og glykolsyre. Langt højere koncentrationer, end frugtsyrebehandlinger og naturligvis langt kraftigere end de produkter, man kan eksfoliere huden med derhjemme.

Behandlingen tager ca. 20 minutter alt i alt og resultatet ses med det samme og forbedrer huden over de næste 10 dage, hvor den bliver klarere, friskere, mere opstrammet og ensartet. Peelingen prikker lidt i huden, mens den sidder på, og kan give forbigående rødme. Når der tages hensyn til hudens tolerance, bør det ikke give problemer efterfølgende udover lidt tørhed. Men undlad alligevel at få en kemisk peeling lige før en stor fest! ♥

En Dermaceutic MILK peeling er en kemisk peeling, der stimulerer og opstrammer huden og giver en ensartet og frisk glød.

Det tager ca. 20 minutter at få en kemisk Dermaceutic peeling. I mit tilfælde en kraftfuld Milk peeling, der giver stimulation af cellerne og med det samme en mere frisk, klar og ensartet hud.

 

Max 5 minutter!

Den kemiske peeling udføres af en kosmetisk sygeplejerske, der holder skarpt øje med hudens reaktion. Min hud kan tåle meget, og det prikkede kun en anelse. Den sad derfor næsten de maksimale 5 minutter, selvom det var første gang.
Jeg var kun lidt rød bagefter og har nu, to dage efter, ingen gener efter peelingen, men en meget forfinet, glat og blød hud.

Jeg søger bare for at give huden masser af fugt og reparerende creme.

 

ermacautic laver en virkelig god Post treament creme, K Ceutic, med solfaktor og række beroligende, beskyttende og regenererende ingredienser.

Dermacautic laver en virkelig god Post treament creme, K Ceutic, med solfaktor og række beroligende, beskyttende og regenererende ingredienser.

 

Kemiske peelinger stimulerer dannelsen af kollagen og elastin og er derfor en god behandling til ældet hud med linjer og rynkerEn kemisk peeling eksfolierer huden, så den kommer til at fremstå mere ensartet og får en fin og frisk overflade og glød. En peeling er ikke bare en peeling, idet indhold og styrke sammensættes efter hudtype. Om der er tale om store porer, akneskader og uren hud, solskader eller linjer og rynker og i forhold til, hvad din hud kan tåle. De typiske typer af syrer, der arbejdes med og kombineres er: AHA-syrer, fx  mælkesyre, æblesyre, citronsyre og andre former for frugtsyrer, der eksfolierer det øverste hudlag. Glykolsyre, som er den AHA-syre med den mindste molekylestørrelse og derfor trænger mere effektivt ned i hudlagene. BHA-syre (Salicylsyre), der trænger dybere ned i porerne..

Peelings findes i forskellige styrker og varianter, som vælges ud fra hudtype og det resultat, du gerne vil opnå.

 

Dermaceutic kemiske peelinger fås på klinikker med kosmetiske sygeplejesker. De har dokumenteret virkning på linjer og rynker, uren og akneskadet hud, solskader og pigmentering, forstørrede porer og generelt på hud, der har brug for friskhed og glød.

 

 

Dermaceutic laver - udover deres berømte professionelle peelinger - en række potente produkter til hjemmebrug, der bekæmper hudproblemer i form af tegn på ældning, hyperpigmentering og acne.

Dermaceutic laver – udover deres berømte professionelle peelinger – en række potente produkter til hjemmebrug, der bekæmper hudproblemer i form af tegn på ældning, hyperpigmentering og acne. Du kan købe dem hos Skincity.

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.