,

NY Awakening Serum fra M2 Beauté giver stærke og autentisk lange vipper!

Den nye Eyelash Awakening Serum fra M2 Beauté giver autentisk udseende vipper, der er stærkere, fyldigere og længere uden at blive for meget.

M2 Beauté Eyelash Awakening Serum giver autentisk udseende vipper, der på 6-8 uger bliver langt stærkere, og også både fyldigere og længere, men lidt mere behersket end dens berømte søster, Eyelash Activating Serum.

M2 Beauté var pionerer inden for vækst af øjenvipper og har været i Danmark mere end 10 år, hvor de i dag er førende på markedet. De har netop lanceret en nyhed til dig, der gerne vil have stærke, fyldige og lange vipper uden, at de bliver for lange. 

Reklame/Reklamelinks til MATAS

Fredagsfavoritten i denne uge er nyheden Eyelash Awakening Serum fra M2 Beauté. Fordi de nu udvider med endnu en videnskabeligt dokumenteret og unik serum, der denne gang er formuleret, så den giver en “autentisk” vækst. Det vil sige, at vipperne bliver længere og fyldigere – uden at blive for meget.

Derudover giver Awakening Serum vipperne masser af pleje og glans og gør dem meget stærkere med ingredienser som rødkløver, arginin, hyaluronsyre.

M2 Beautés særlige ingredienskomplekser, der er videnskabeligt dokumenteret for deres meget aktive og virkningsfulde effekt, giver fylde, længe, styrke og forbedrer glansen og elasticiteten i vipperne. Uden brug af hormoner og uden parabener.

 

Vippernes øgede styrke – og lidt mere beherskede længde – gør i øvrigt M2 Eyelash Awakening Serum ideel til brug sammen med eyelash extentions. Vipperne bliver bedre til at holde på extentions og væksten bliver ikke så voldsom, at de nærmest kollapser.

 

M2 Beauté Eyelash Awakening Serum er en mild blanding af effektive ingredienser, der er specielt sammensat til dem, der ønsker et smukt look med lange, velplejede vipper uden at risikere, at det bliver "for meget".

Lange og fyldige, autentisk udseende  vipper på 6-8 uger

M2 Beauté Eyelash Awakening Serum er en mild blanding af effektive ingredienser, der er specielt sammensat til dem, der ønsker et smukt look med lange, velplejede vipper uden at risikere, at det bliver “for meget”.
Serummen påføres langs vippekanten 1 gang dagligt og efter 6-8 uger er vipperne 30% længere og fyldigere – og 50% stærkere!
Awakening Serum koster 695 kr. i Matas. Reklamelink

 

Hører du til dem, der ikke kan få lange vipper nok, så er det den normale Eyelash Activating Serum, du skal bruge. Her bliver vipperne 50% længere og fyldigere, og i øvrigt og mere intensive i farven.
Activating Serum koster 600 kr. i Matas. Reklamelink

 

Hvis du skal gå ALL IN, så gør som M2 Beauté stifter Alexa og kombiner de to vippeserummer!
Hun bruger Activating Serum om aftenen – og den nye Awakening Serum om morgenen for at få denne serums ekstra styrkende effekt på vipperne oveni!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.