Det klassiske Mulberry valg

Det klassiske Mulberry valg

Det forlyder, at Mulberry lader deres priser stige med ca. 30% pr. 1. november, så hvis du går med overvejelser om at investere i en af deres lækre tasker, er det en god idé ikke at vente så længe. Det fik i alt fald mig til endeligt at slå til efter at have overvejet en ny sort taske igennem nogle måneder.

Jeg var inde over nogle overvejelser om Balenciaga, som også har nogle rigtigt smarte og flotte tasker, men jeg synes nu alligevel stadig, at Mulberry holder. Det klassiske består jo netop år efter år, og sådan en taske er ikke ligefrem en sæsoninvestering for de fleste af os.

Mit valg er faldet på must have modellen Bayswater, i den lille størrelse, som nem at håndtere (højde 16 cm., bredde 26 cm., dybde 14 cm.). Den er rigeligt rummelig i alt fald til mit behov – og mindre voldsom, når man ikke selv er så høj. Den har desuden en lang skulderstrop, som kan sættes over kryds, så den virker mere praktisk og moderigtig.

Mulberry

Jeg har købt den i butikken Idé Nyt, som også har været så venlige at oplyse om den kommende prisstigning på deres hjemmeside.  Pris 5.600 kr.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.