DHL i røg og damp

DHL i røg og damp

DHL-2015

Så er jeg hjemme efter en veloverstået DHL stafet med min mands firma. Hyggeligt er det, og for os lidt af en familiebegivenhed – foruden at vi er sammen med Stens søde kolleger. Det er bare fantastisk, når så mange mennesker mødes omkring hyggeligt samvær og motion

Og derudover har man det jo altid dejligt efter en god løbetur!

En snørklet rute er det med masser af sving og underlaget er ikke altid det bedste – men godt det samme, det er jo ikke WM. Een ting kommer jeg nok bare aldrig til at forstå, og det er kombinationen af grillos, optændingsvæsker og partikler i luften, som er målt til at tilsvare dieselosen på en underjordisk togperron – fyldt med skadelige fine partikler, som kan forårsage åndedrætsbesvær (kilde: kemistuderende Maria Bech Poulsen ved Københavns Universitet i Jyllands-Posten).
Vi var flere, som havde ondt i maven på de sidste par kilometer (selvom vi er vant til at løbe meget længere), og generelt er bare ikke rart for vejrtrækningen.

Partikelforurening og motionsløb er i mine øjne – og for mine sarte slimhinder – en meget mærkværdig kombi . Men et fantastisk arrangement er det, en god ting at samles om, og super hyggeligt.

Hvad mener du?

DHL

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.