Drømmen om den ensartede og naturlige teint

Drømmen om den ensartede og naturlige teint

Er du også altid lidt på udkig efter den perfekte foundation? Der er meget fokus på den smukke naturlige teint, og de store kosmetikfirmaer lancerer alle deres spændende bud på forskellige typer foundations til at opnå en flot og ensartet hud. Ét af dem, der bliver talt rigtigt meget om, er den nye silkeagtige Sheer and Perfect Foundation fra det japanske mærke Shiseido.
Sheer and Perfect Foundation

Den er også noget særligt! Den er let og tyndflydende og meget nem at fordele og lægge pænt på huden. Den føles så let og blød som silke, og så dækker den på en meget naturlig måde, hvor huden får en fin og ensartet glød (hvis du vil dække lidt ekstra, fx i midten af ansigtet, kan du sagtens børste lidt mineralpudder udover). Derudover har cremen en særlig god evne til at dække rødme i huden.
Den er holdbar og fedter ikke, da den er oliefri. Fås i 18 farver, herunder nogle meget fine lyse farver, der passer godt til skandinavisk hud.

Så, hvis du også hører til blandt dem, der drømmer om den perfekte foundation, kan jeg anbefale, at du tester Shiseido Sheer and Perfect, næste gang du kommer forbi fx Magasin eller Matas.
Prisen er 295 kr. hos Matas.

TIP Skal resultatet være ekstra smukt, så prøv den nye serum fra Beauté Pacifique under din foundation.

1 svar
  1. Lotte Helt
    Lotte Helt siger:

    CDN vinylux forhandles også hos StyleBox i Lyngby Storcenter – stort valg af farve m.m. Rådgivningen er til orientering rigtig god, såjeg glæder mig til at prøve den nyindkøbte lak og topcoat

    Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.