VIND! Rejsen til sundhed

VIND! Rejsen til sundhed

rejsen til sundhedKan du også ind imellem have svært ved at finde ud af, hvad der egentlig vender op og ned i hele sundhedsdebatten? Og har du lyst til at få både inspiration og et 300-siders lækkert vidensfundament om mental og fysisk sundhed krydret med lækre opskrifter og overskuelige faktabokse?

Så har du chancen for at vinde den nye bog Rejsen til sundhed af Anja Ballegaard og Zenia Santini med al den nyeste ekspertviden om, hvordan du får bedre styr på sukker- og andre cravings, søvn, fordøjelse, kost, vægt, motion og stress.

Vinderen trækkes allerede på søndag den 1. december.
Konkurrencen er slut, og den heldige vinder blev Helle.

rejsen til sundhed2
Begge forfattere er selv naturopather og står bag Naturazin.dk. De ved en masse om sundhed, men kæmper alligevel selv med sukkerafhængighed, fordøjelsesproblemer, svingende vægt, stress og manglende motivation til at gøre motion til en naturlig del af deres liv.

De tager på en rejse, som går til USA, London og Indien, og indhenter den nyeste forskning om alt fra stressforskning og de ældgamle ayurvediske skoler – til viden om sukkerafhængighed, fødevarer og krydderier – over kunsten at trække vejret og at finde sin motion.

Bogen slutter med en 8-ugers sundhedsudfordring for dig, der vil afprøve al den nye viden og inspiration i praksis til at få en krop i balance.

For at deltage i konkurrencen, skal du skrive din kommentar under indlægget, om hvad kunne tænke dig mere viden om – fx søvn, fødevarer, motion, vægt, balance eller stress.


Nogle citater fra bogen:
“Vi skal ikke lade os definere af balance. Definitionen af balance skal baseres på, hvem du er, hvordan du bor, og hvad du ønsker.”

“Med hensyn til mad har det taget mig lang tid at indse forskellen på at være bevidst og ekstrem. Det første giver balance, mens det andet giver stress.”

“Du behøver ikke træne sindssygt meget, du skal bare træne smart.”

“Husk at forlade rummet, når du går – også med tankerne.”

8 replies
 1. Helle Pedersen
  Helle Pedersen siger:

  Jeg vil gerne vinde bogen, da jeg gerne vil vide mere om det hele – men især den mentale balance i en travl hverdag.
  Og synes det lyder spændende med en 8- ugers udfordring, da jeg også gerne vil vide mere om mig selv!

  Svar
  • Hylle
   Hylle siger:

   Hej Helle,
   det var heldigt, at du lige nåede at være med i konkurrencen – du har vundet!
   Jeg sender dig en mail, så vi kan aftale nærmere.

   Stort tillykke og god søndag.

   de bedste hilsner
   Hylle (Jeanette)

   Svar
 2. Sidse
  Sidse siger:

  Stress og søvn og kost. Alle tre ting har meget med vægten at gøre. Og vægten er mit evige åg. Det er en jojo eller elevator vægt jeg har. Og selv i perioder, hvor jeg spiser rigtigt, kan det være svært at tabe sig p.g.a. stress. Så sover jeg ikke godt, når stressen overtager rytmen. Men egentlig handler det nok om værdier og forventninger? Eller?
  Forvirret.. ja meget.

  Svar
 3. Pernille Harton
  Pernille Harton siger:

  Det lyder som en spændende bog – kunne godt tænke mig at læse forfatternes bud på, hvordan man balancerer sundhed i en ellers travl hverdag.

  Svar
 4. Ninna
  Ninna siger:

  Hej! Fed blog du har 🙂
  Jeg kunne godt tænke mig at vide noget mere om søvn. Jeg er nemlig en person som elsker at sove. Men min søvn ødelægger ofte min hverdag. Enten sover jeg alt for meget, foruroligende eller for lidt. Jeg vil gerne finde en balance 🙂

  God søndag herfra!
  Jeg har en julegave giveaway kørende på min blog!
  Du er velkommen til at kigge forbi 🙂

  http://kristiansen.bloggersdelight.dk/2013/11/jule-giveaway/

  Svar
  • Hylle
   Hylle siger:

   Hej Ninna,

   Tak for din søde besked – jeg har været inde og se på din fine blog og deltage i konkurrencen 🙂 Selv en blogger kan jo lov at være heldig!
   super godt emne i øvrigt – søvn er et meget undervurderet, men er på vej til at få meget mere fokus.

   God søndag til dig!

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.