Der venter dig en lille gave hos Emma S. i Magasin Kgs. Nytorv! ♥

I sidste uge var jeg så heldig igen at møde søde og smukke Emma S. Wiklund. Hun er tidligere supermodel, har boet i Paris med Helena Christensen, og har siden 2009 være dedikeret til sit hudplejemærke Emma S., der her i Danmark fås eksklusivt hos Magasin.

Emma bruger alle sine erfaringer som model dengang, hvor der ikke fandtes photoshop, og hvor en uperfekt hud kunne betyde, at man mistede et job! Hun søgte selv hjælp hos en dermatolog og fra de franske apotekermærker, og fik dermed grundlagt en stor interesse og viden om hudpleje. I dag, hvor hun har passerede de 50, har hun naturligvis også en serie med gode ingredienser til den modne huds behov.
Hendes tilgang er ærlige, gennemtestede, hygiejniske og virkningsfulde produkter til fair priser – og hun sværger til en basisrutine, som du kan læse mere om længere nede.

Prøv Emma S. Cleansing Facial Wash GRATIS!

Emma har besluttet at give alle her på Voksenlivsstil en lille gave, som du bare skal hente hos Magasin på Kgs. Nytorv fra onsdag til lørdag i denne uge (27-30/3 2019).
Kommer du ikke selv derind, eller bor du ikke i nærheden, så må du gerne sige det videre til en veninde eller to, som du synes skal have chance for at prøve Emma S.

Gaven gælder så længe lager haves og der uddeles 1 stk. pr. person. Der er intet krav om køb.

Emma s vandbaseret rens

I denne uge kan du ganske GRATIS hente en 50 ml. Emma S. Cleansing Facial Wash hos Magasin Kgs. Nytorv fra onsdag til lørdag.

 

Det eneste, du skal gøre er at oplyse mit fulde navn (Jeanette Hylleborg) ved disken hos Emma S. Der er intet krav om at du skal købe noget, da det naturligvis er en gave.
Så får du en fin 50 ml. vandbaseret rens med en rig mild skum, som du kan massere ansigtet med morgen og aften og få en frisk, ren og klar hud.
I tuben er der nok til flere ugers brug, og så er størrelsen også perfekt, hvis du skal ud og rejse.

Så tag endelig forbi Emma S. i Magasin Kghs. Nytorv, hvis du er i nærheden og hent din gave!

Rens – exfoliering – fugt!

Emma S. sværger – ligesom jeg selv – til en basisrutine med fokus på grundig rens og exfoliering. Og dernæst naturligvis masser af fugt og pleje. Det kan bare ikke siges tit nok, at der er meget at hente på gode renseprodukter. Gerne en dobbeltrens med en oliebaseret rens først, og en vandbaseret bagefter. Men du kan også nøjes med een af delene.

Nu har du jo chancen for at prøve hendes vandbaserede skumrens, men jeg er altså også nød til at nævne hendes helt nye Melting Cleansing Balm (179 kr.). Den er virkelig genial og så behagelig, at jeg ofte har lyst til at vælge den, når jeg renser min hud med en oliebaseret rens. Det helt fantastiske er, at den kommer ud som en gel, blød og lækker, og derefter bliver den til en olie, når du gnider den mellem hænderne eller på ansigtet. Til sidst tilsætter du vand, og den ændrer sig til en mælkeagtig konsistens. Det er virkelig et vinderprodukt!

emma s olierens

 

Eksfoliering er det næste must i en god hudplejerutine. Hendes egen Enzympeeling (229 kr.) er igen et de allerbedste produkter i hendes hudplejelinje. Den indeholder både AHA- og BHA-syrer og er virkelig effektiv til give huden en frisk og klar glød. Og så er den velegnet til både moden hud og uren hud, så den kan gøre en forskel for alle. Brug den et par gange om ugen, hvor du på bare et minut vil mærke, at den virker og opløser døde hudceller og urenheder.

enzympeeling

Med en god rutine omkring rens og eksfoliering har du den perfekte base til, at din hud får glæde af de efterfølgende plejeprodukter. Det kunne være hendes Ageless serie (35+) eller endnu bedre Ultimate serien med A-vitamin og hyaluronssyre. Har du sart hud kan du også vælge den fugtgivende Sensitive serie. Sensitive-serien ligger på omkring 200 kr. for en creme, Ageless omkring 300 kr., og luksuslinjen Ultimate på omkring 500 kr.

Har du brug for EKSTRA fugt, så skal du tage et kig på hendes helt nye serum til 159 kr., som kan kombineres med dine dag- og natcremer. Den er tyndtflydende og trænger hurtigt ned i huden, hvor hyaluron og antioxidanter opfrisker og fugter dine hud med nogle få dråber. Den kan også bruges i løbet af dagen og fungerer endda fint udenpå makeuppen.

 

Nu kan du jo selv tjekke det hele ud, hvis du kommer forbi Magasin i København og henter din gave ♥
Husk, at der er intet krav om, at du skal købe noget og du skal bare nævne mit navn hos Emma S.

PS. stik også lige næsen i hende to fine parfumer og måske det lækre London Lounge duftlys også. Eller prøv hendes helt nye deodorant/antiperspirant til bare 69 kr.
Den virker (!) og jeg er vild med den lyserøde og dens svage pudderagtige duft, men den fås også uden parfume.

2 kommentarer
  1. Bettina
    Bettina siger:

    Sikke dog en dejlig overraskelse, jeg må vist en tur i Magasin når jeg får fri🤠💥😎👍🏼

    Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.