En alt andet end mainstream parfume!

En alt andet end mainstream parfume!

Har du lagt mærke til, at mange af de kendte parfumedufte godt kan minde lidt om hinanden? Og så er der de store kommercielle dufte, som mange bruger, og som man straks genkender. De er ofte gode, men ikke noget, der pirrer sanserne eller nysgerrigheden så voldsomt, fordi vi alle har duftet dem før.
Der er også nogle bestemte duftnoter, som bruges igen og igen, fordi producenterne véd, at de sælger.

Fred være med det, når man har fundet en duft, der bare passer godt til een. Men, hvis du gerne vil prøve noget, som er lavet uden at skele til kommercielle hensyn, men hvor parfumøren har fået lov at udfolde sig helt fra hjertet – som et kunstværk – så skal du teste Biehl.parfumkunstwerke, næste gang, du får muligheden.

Det interessante ved dem er, at de går udenom markedsundersøgelser og mainstreamtendenser, men ser parfumeudviklingen som en kunstart og deres parfumører, der er blandt verdens mest anerkendte, som kunstnere. Og hvorfor ikke – kan en duft ikke netop være en kunst ligesom en lyd eller et billede?

pc-02-biehls
Min nye yndlingsparfume hedder PC2, og det betyder, at den er udviklet af parfumøren Patricia Choux. De er fem parfumekunstnere bag mærket, og de har tilsammen udviklet 15 unikke dufte, som blot er navngivet med parfumørens initialer og et nummer. De har ikke kommercielle begrænsninger i den forstand, at avancen skal optimeres, men kan frit komponere og bruge de ingredienser, de vil.

patricia_choux

Det kommer der nogle helt særlige, personlige og eksklusive dufte ud af, og man føler sig faktisk meget unik, når man bruger dem. Da jeg duftede PC2 var jeg SLET ikke i tvivl – jeg elskede duften med det samme og den måde, som den udvikler sig på min hud på. Der er ellers meget langt imellem, at jeg finder en duft, som er god til mig, og de helt store populære dufte duer stort set aldrig.

biehl-parfume
“Min” duft har hun udviklet udfra en passion for planten Patchouli, men i en moderne feminin udgave, hvor den ikke virker tung og gammeldags, men har fået tilsat nogle sødlige orientalske noter og rose. Og jeg skal love for, at det er lykkedes – jeg føler virkelig, at jeg har en både eksklusivt og meget moderne duft .

Kærlig hilsen Jeanette

2 replies
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   I Københavnsområdet skal du til KYOTO, Istedgade 9, for at dufte dig frem til din yndlings 🙂
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.