En frisk start – i røde stiletter

En frisk start – i røde stiletter

GODT NYTÅR! Jeg håber, I alle er kommet godt ind i 2017.

Nu har hverdagen allerede indfundet sig, og vi lægger jul og ferie og fester og gæster bag os, og et nyt år ligger foran os med alle dets muligheder og gode intentioner.

Årets første dag – to dage – har for mit vedkommende budt på en lidt småhysterisk trang til at rydde op og sortere og smide ud. Så efter at have støvsuget konfettien op og smidt dugen i vaskemaskinen, gik jeg ihærdigt igang med at gå igennem skuffer og skabe for at rydde op og smide ud! Egentlig ganske symbolsk for en frisk start på det nye år!

Det kan lyde så drastisk dét der med at smide ud, men vi taler altså om tudsegamle kvitteringer og papirer, lønsedler, en brochure på min bil (hvornår var det lige, jeg skulle kigge i den?), en defekt mobiltelefon, tøj med huller i, enlige strømper, udjokkede løbesko (hvorfor blive ved med at gemme dem, når man har to par nye?), solcreme, der har overskredet sidste dato, 15 år gamle gavebånd (ikke pæne) osv.
Andet, som er noget mere brugbart, bliver lagt væk til loppemarked – og jeg har brugt allerede udbyttet på forhånd, som du kan se længere nede!

vask-af-dyner
I dag er jeg i gang med stygebunken, og dynerne er ved at blive vasket. 60 grader hver tredie måned formaner bl.a. Astma og Allergiforbundet, så det var vist egentlig alligevel også på tide!
Næste træk bliver at rive blade sammen i forhaven! Måske vaske min bil. Ordne fryseren. Men så må det også være slut! Så må starten på 2017 være frisk nok.

***
Nu skal det heller ikke blive så kedeligt og spartansk det hele. For, når man rydder ud, kan der jo også komme lidt nyt ind! Og jeg har været på udsalg i Illum, som har byens flotteste skoafdeling. Absolut heller ikke den billigste, men til gengæld sætter de det meste ned med 40-50%.

ganvito-rossi-stilletter-roede

Jeg har længe ønsket mig et par røde stiletter og dér stod de! Lige i min størrelse 36, fra italienske Gianvito Rossi, som laver fabelagtige sko, der sidder smukt, og minus 40%.
De kan fås på MyTheresa.com, men her er de ikke blandt de nedsatte modeller (hvilken fryd!). Jeg tror dog også, at vi kommer til at se masser af farvede og sjove sko de næste sæsoner, så et par farvede sko er ikke noget dårligt udsalgskøb.

 

Kærlig hilsen Jeanette

  2 replies
  1. Birgitte Bonde
   Birgitte Bonde siger:

   Rigtig godt nytår, Jeanette 🙂 – håber du har modtaget min nytårs-mail-hilsen 😉

   Jeg havde fri i går og dagen brugte jeg også – efter almindelig rengøring – på ud- og oprydning. Jeg har nemlig booket en stadeplads på et loppemarked i vores lokale indkøbscenter på søndag, så der håber jeg, at nogle kan få glæde af de ting, som jeg ikke bruger længere. Jeg elsker at rydde ud og gerne med hård hånd og når jeg først er kommet i gang, kan jeg have svært ved at stoppe igen 🙂 Men så bliver der også plads til nyt og det er en rigtig god ting 🙂

   Wauu…hvor nogle vildt smarte og flotte røde stilletter. Skønt at du endelig fandt dine længe ønskede røde sko og så tilmed på tilbud, det er da ren win-win 🙂

   Hav en dejlig aften.
   Kærligst Birgitte

   Svar
   • Voksenlivsstil
    Voksenlivsstil siger:

    hej Birgitte,
    Rigtigt godt nytår – og tak for din søde mail 🙂
    Sjovt, at du også gik i gang med oprydningen. Det må være noget med det nye år og den friske start og alt det dér. Nu håber jeg, du får et godt loppemarked! Det er så dejligt at få tingene videre på den gode måde.
    Jeg håber, du i øvrigt er kommet godt i gang med det nye år. Her er det rart at julehandlen er overstået for denne omgang, og jeg nu kan gå i gang med nye spændende ting. Skal på Formland i starten af februar og håber at finde lidt nyt og lækkert til shoppen.

    Ha en rigtig dejlig dag!
    Kærlige hilsner Jeanette

    Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.