En lettere vej til lækkert langt hår!

En lettere vej til lækkert langt hår!

wella-behandling

Fornyligt var jeg ude hos Wella og prøve deres nye salonbehandling Fusion Amino Refiller, der er den professionelle udgave af deres nye Fusion-system til hjemmebrug (som du kan læse mere om her).

Wella Fusion trænger ind i håret, hvor aminosyrer reparerer og forsegler slidt og skadet hår. Det er klart, at der er grænser for, hvor ødelagte hårstrå, der kan genopbygges, men spidserne bliver både stærkere og pænere. Håret bliver simpelthen mere modstandsdygtigt både overfor kemisk og mekanisk slid fra farvninger, hårbørster, føntørring m.v. Det gælder både, hvis du bruger hjemmeprodukterne eller får en salonbehandling. Udover at styrke indefra, så bliver håret også dejligt medgørligt og let at rede ud.

wella-fusion-behandling
Jeg har tænkt lidt over, at jeg jo ikke kommer ret meget til frisøren, nu hvor jeg ikke længere får lavet striber, men lader mit naturlige hår gro ud. Før kom jeg hver 9. uge, og jeg savner faktisk besøgene og den lille selvforkælelse. Så, hvorfor ikke få en lækker kur hver anden måned i stedet? Der er stadig langt op til den mindre formue, jeg brugte før i tiden, og man skal jo heller ikke helt glemme, at frisøren har mange ting i værktøjskassen til at skabe et lækkert hår.

En Wella Fusion Intense Repair behandling kan stå alene (koster ca. 250-300 kr.) – eller selvfølgelig i forbindelse med andre behandlinger.
Behandlingen består af hårvask med Fusion shampoo, den intensive Amino Refiller, som får lov at virke under varme – og til sidst en lækker massage og en afsluttende Fusion maske.

wella-fusion

På det øverste billede kan du se resultatet efter, at jeg har fået kuren og en føntørring. Håret er virkeligt fint og blødt og samlet i spidserne. Man kommer derfra med et styrket hår og med bedre og mere modstandsdygtige spidser.

Har du allerede langt hår, som i årevis bliver udsat for børste og varme, eller vil du gerne have det, så er det helt klart en vej at gå med de her behandlinger og genopbyggende produkter. Nogle har virkelig svært ved at få længde på, fordi håret bliver slidt og skal klippes hele tiden, men jeg ved, at det kan lykkes med de her behandlinger. Og skal man have langt hår, så skal det også været lækkert!

Effekten af salonbehandlingen holder ikke evigt, men den kan forlænges og holdes ved lige ved at bruge shampoo, conditioner og/eller masken derhjemme. Masken bruges, når der er tid til at lade den sidde 5-10 minutter. Hvis du har travlt, så er det bedre at nøjes med conditioner, som bare behøver 30 sekunder.

Du kan finde en Wella-frisør på deres salon finder her.
Læs mit indlæg om Fusion hjemmeprodukterne her.

Kærlig hilsen Jeanette

 

2 replies
 1. mormormedstiletter
  mormormedstiletter siger:

  Er det virkelig dine gen hårfarve? Hvor er du heldig at den er så flot. Selv kunne jeg godt tænke mig at lade mit hår vokse ud uden farvning, men jeg synes jeg bliver så ‘leverpostejfarvet’…Hmmm, måske er det kun en overgang, mens jeg vænner mig til mig selv;-)

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Alt det øverste mørke er min egen farve, som jeg pludseligt opdagede ikke var så tosset endda. I starten fik jeg ganske få – måske 8-10 – helt tynde hvide (kolde) striber for at lette overgangen, men det er ved at være meget længe siden. Hvis det bliver for “trist” at se på, så kan 5-10 striber gøre underværker, og det kunne jeg godt finde på at gøre igen.
   Hvad med at give det en chance og spring en farvning eller to over?
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.