En virkelig god enzym peeling!

En virkelig god enzym peeling!

Forleden skrev jeg, hvordan frugtsyrer for alvor er blevet en del af vores home care hudprodukter, og hvordan jeg selv bruger det (læs indlægget her).
Et alternativ til exfoliering med frugtsyrer er enzymer. Vi er dog stadig henne i frugternes verden, hvorfra enzymerne er udvundet, men bare endnu mildere og derfor godt også til de meget sarte hudtyper. Enzymerne arbejder nænsomt i huden, hvor de fjerner døde hudceller og fremmer fornyelsen af hudceller. Alligevel skal man ikke tage fejl af virkningen – slet ikke af denne her fra Nimue.

2-3 gange om ugen bruger jeg den fantastiske Exfoliating Enzyme fra Nimue Skin Technology, som er et af de mærker, der har stor fokus på innovation af videnskabeligt dokumenterede avancerede ingredienser og transportsystemer. Og der er altså ikke noget bedre end produkter, hvor man virkelig kan se og mærke en forskel!

Som du nok kan regne ud, hvis du har læst om mine rutiner med forskellige frugtsyrepeelinger og masker, så bruger jeg nærmest hver dag ét eller andet udover basisplejen. Jeg veksler bare imellem, hvad jeg bruger, alt efter, hvad jeg synes, min hud har brug for – om det er ekstra fugt, hyaluronsyre, micro needling, exfoliering eller en kombi. Intet af det kan man nærmest få for meget af.

Enzympeelingen giver for det første barnehud i ansigtet. Den bliver simpelthen så blød og fin, men derudover giver den en tydelig forbedring af hudens udstråling og en klar udjævning af hudtonen. Den er derfor også velegnet mod pigmentpletter!

Det vigtigt at bruge den rigtigt og bruge de minutter, der skal til!
Først smører du den klare (og meget bløde og delikate) gele på den afrensede hud og lader den sidde i 2 minutter. Man mærker intet andet end blødhed og en super lækker fornemmelse.
Derefter reaktiverer du den med lidt vand på fingrene og masserer i 5 minutter – intet mindre! Jeg kan ovenikøbet godt finde på at give den en ekstra omgang med lidt mere vand og 5 minutter mere.
Husk også gerne hals og bryst, når du er i gang!

nimue-age-intelligent
Du kan sagtens bruge enzym peelingen sammen med, hvad du ellers bruger, og den er et super godt sted at starte, hvis du vil stifte bekendtskab med mærket (som Helena Christensen i øvrigt er ansigt og ambassadør for).
Hvis du vil have fuld power på at udjævne hudtonen, øge fugten i huden og reducere linjer, kan du også gå all in på den avancerede Age Intelligent serie fra Nimue. Den kan du læse meget mere om her.

Du kan finde den nærmeste Nimue klinik her.

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.