Få caribisk spastemning derhjemme!

Få caribisk spastemning derhjemme!

rabot-1745Danmark har en helt særlig plads i hjertet for Hotel Chocolat, hvor de, som det indtil videre eneste sted udenfor England, har åbnet tre butikker i Købehavn, på Frederiksberg og i lufthavnen.

Hvad de fleste ikke er klar over, så HAR de faktisk også et hotel – Hotel Boucan, et luksus hideaway i noget så skønt som Caribien, midt i deres egen kakaoplantage på øen Saint Lucia, hvor man (hvis man har pænt mange penge) kan nyde gourmetmad med touch af kakao, opleve kakaoproduktion fra træ til chokoladebar og få lækre spabehandlinger, selvfølgelig også med kakaoen som omdrejningspunkt.

Dér kunne man godt drømme sig hen på en halvsur januardag! (du kan jo selv tjekke det ud her og drømme videre).
Men man kan altså også bare nøjes med at få lidt af stemningen derhjemme, for Hotel Chocolat har lige relanceret deres spa-serie, Rabot 1745, som er opkaldt efter deres adresse på Saint Lucia.

Jeg har fået lov til at prøve, dufte og mærke produkterne og har udvalgt mine favoritter.
Det skal siges, at der også er en unisex parfume, som jeg spændt venter på lander i Danmark.

Men indtil videre må jeg bare sige, at spa-produkterne fra Hotel Chocolat på ingen måder skuffer!
Jeg synes, de er helt deres egne med meget lækre og eksklusive dufte.  Produkterne er ikke parfumefri, men dejligt naturlige og afdæmpede i duften og kan bruges af både mænd og kvinder. Man bliver både blød og velplejet, men også diskret velduftende af cremerne. På den spa-agtige måde!

Ingredienserne er selvfølgelig fra kakaobønnen i mange af produkterne, men også lækre sager som mandel, kokos, argan og vild honning.

rabot-1745-bodyscrubHero-produktet er vel nok – hvis man absolut skal vælge sådan et ud – bodyscrub’en Three Shell Scrub til 210 kr. Det er en mild gelé med små bitte stykker skaller fra kokos, mandler og naturligvis kakaobønner, der ikke ridser, men bare efterlader huden babyblød og velduftende. Her er ikke noget med mikroplast, som ryger direkte i afløbet, men ægte skaller, der gør huden lækker og blød. Og så fedter den ikke – hverken på huden eller på badeværelset.

rabot-1745-body-butterJeg vil også fremhæve  Body Butter med Argan, mandel og kakao (240 kr.). Den er lækker cremet og nærende og dufter virkelig dejligt. Den kan nærmest erstatte parfumen og passer både mænd og kvinder.

rabot-1745-handwashVed vasken står håndsæben (160 kr.) og pynter! Duften er frisk og eksklusiv. Flasken er af plastic, så den ikke går i stykker – både plast og den smukke bambus er bæredygtige, hvilket sammen med fair trade, og faktisk også en More Cocoa Less Sugar filosofi, er en del af Hotel Chocolats generelle etik.
Ved siden af står en rigtig skøn håndcreme (210 kr.) med kokos og kakao (selvfølgelig fra egen plantage).

rabot-1745-lip-balmTil allersidst skal du se deres læbepomade i varianten med mandel og chokolade. Den er lige så lækker, som den lyder, smager endda lidt af chokolade, men er først og fremmest blød som smør og så giver den en fin gloss (uden at farve). Dåsen i bambus er i sig selv en lille æstetisk lækkerhed.  Den koster 80 kr. og er – ligesom alle de andre ting – også en rigtig sød gaveidé.

Produkterne kan fås i Hotel Chocolats butikker. Du kan finde hele serien online her – inkl. parfumen og de fine små tuber med håndcreme, som kommer her i Danmark inden for ganske kort tid.

Kærlig hilsen Jeanette

4 replies
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg says:

   kære Inger,
   Du kan få alle produkterne på Hotel Chocolats hjemmeside, og de leverer til Danmark på 3-8 dage. Jeg kan se på deres hjemmeside, at fragten koster £7.95
   for 1 produkt og £9.95 for 2 eller flere produkter.
   De fås selvfølgelig også i deres butikker i København, hvis vejen falder forbi Strøget eller Frederiksberg Center.
   God fredag!
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.