Få lækker hud – vind den nye Dove DermaSpa serie
,

Få lækker hud – vind den nye Dove DermaSpa serie

dove-dermaspa

ALLE de her virkelig lækre cremer kan komme hjem og bo på DIT badeværelse. Så er det bare at vælge hver dag, hvilken creme, lotion eller olie, din krop nu skal forkæles med.

Giv kroppen samme opmærksomhed som ansigtet!
Dove DermaSpa
 er en række helt nye cremer, lotions og olier til kroppen, som er baseret på de avancerede produkter, der normalt skal få huden til at se sundere og yngre ud i ansigtet.

Mange af os – faktisk 70% iflg. Doves egne undersøgelser – plejer ikke kroppen i nært samme omfang som huden ansigtet. Og det er jo egentlig synd, når man tænker på den velvære, som det giver, når man tager sig sammen og smører hele kroppen ind.

Jeg har selv haft fornøjelse at afprøve Doves nye DermsSpa serie og den giver virkelig en silkeblød og dejligt velplejet fornemmelse. Hver serie har egne dufte, som er gode uden at være for skrappe. Jeg synes personligt, at lidt mere prisvenlige mærker ofte overkompenserer med en ALT for stærk duft, men dette altså er ikke tilfældet her.

Dove DermaSpa består af 3 produktlinjer:

Goodness³ – håndcreme, bodylotion og bodyoil med omega olie. En virkelig lækker fugtgivende spafornemmelse til tør hud, som trænger hurtigt ind. Olien er til meget tør hud og giver rigtigt meget fugt og er derfor også lidt længere om at trænge ind. Duften er mild spaagtig.

Summer Revieved – lotions i to forskellige nuancer, som giver en let naturlig selvbruning af huden hele året samtidig med, at den plejer og fugter med naturlige olier, så huden få en lækker glød.

Uplifted⁺ – endnu en spaagtig blød og lækker kropscreme med avancerede dermatologiske ingredienser. Lidt lettere, men stadig meget fugtgivende. Denne serie er også god til den mere sensitive hud. Lidt stærkere duft, som dog stadig er fin.

Youthful Vitality – dermatologisk kropscreme eller lotion en koncentreret serum, der giver yngre udseende hud.
Cremen i bøtten er tyk og cremet, den blødgør og trænger hurtigt ind, og så dufter den mildt og godt. Den er også MIN PERSONLIGE FAVORIT, selvom det er svært at udpege enkelt og Godness-serien følger lige efter 🙂

dove-youth

 

SÅDAN VINDER DU ALLE CREMERNE!

Skriv en kommentar om din kropspleje.
Bruger du creme dagligt – eller aldrig? Har du specielle produkter, du foretrækker? Har du problemer med stærke dufte, ligesom mig? Har du nogle gode tips?
Det kan være hvad som helst, du har lyst til at dele, så er du med i konkurrencen ♥

Præmien udloddes i samarbejde med DOVE  – og den heldige vinder, der skal forkæles, udtrækkes næste søndag den 1. november.

 

26 kommentarer
 1. Line M.
  Line M. siger:

  Jeg går altid efter produkter med gode plejende ingredienser. Det må gerne være med en lækker duft, men jeg lægger vægt på at den ikke er gennemtrængende, da den ikke må “konkurrere” med min parfume.

  Svar
 2. Lisbeth
  Lisbeth siger:

  Jeg ville ønske jeg kunne få smurt kroppen bare nogle gange i ugen. Jeg har prøvet mange forskellige cremer men har endnu ikke fundet den rette. Måske jeg ville finde den rette hvis jeg vandt.

  Svar
 3. Maria
  Maria siger:

  Jeg er kæmpe fan af Dove’s produkter, hvilket helt sikkert skyldtes, at min mor altid har brugt dem. Duften af Dove minder mig så meget om min barndom. Jeg kender desværre ikke den nye serie, men jeg ville elske at prøve den 🙂
  Jeg synes cremen trænger bedre ind i kroppen lige efter badet, mens huden stadig er fugtig.

  Svar
 4. Aske Olsen
  Aske Olsen siger:

  Bruger aldrig creme, men min hud er efterhånden blevet lidt tør, ved ikke om jeres produkt er til kvinder, cremen er vel ligeglad hvem jeg er 😀

  Svar
 5. Simone
  Simone siger:

  Sikke en lækker konkurrence! Jeg er langt bedre til at bruge creme til ansigtet end til kroppen. Det er en dårlig vane som jeg bestemt gerne vil af med! Jeg krydser fingre:-)

  Svar
 6. Rita
  Rita siger:

  Bruger dagligt bodylotion, men køber blot noget tilfældigt. Det er ganske givet fordi “den perfekte” ikke er fundet endnu.

  Svar
 7. Anette Dahl Povlsen
  Anette Dahl Povlsen siger:

  Jeg kan heller ikke lide kraftige dufte , men synes faktisk at Doves produkter dufter dejligt . Jeg bruger en håndcreme uden duft som jeg også har med på arbejde da jeg vasker hænder tit. Og så bruger jeg mellisa ansigtscreme hverdag

  Svar
 8. SofieA
  SofieA siger:

  Jeg har været en af de der – til tider – heldige piger, som aldrig har haft brug for creme for at holde min hud fugtet. Derudover har jeg altid hadet solcreme, som var så lang tid om at trænge ind i huden.

  Min hud har dog ændret sig jo ældre jeg er blevet, og jeg har brug for creme nu. Jeg har været rigtig glad for in-shower-creme, som jeg føler trænger hurtigt ind i huden.

  Mit bedste tip er at smøre fødderne ind i creme, inden du går i seng ca en gang om ugen. Her om vinteren er et par sokker også ekstra gode. Det gør lynhurtigt mine fødder bløde og fugtet igen. Vi skal huske at pleje vores fødder, som holder os på benene hele dagen og står model til mange støvler og stilletter 😉
  Jeg sørger altid for at give mig selv en lille fodmassage, når jeg alligevel smører creme på fødderne. Det er en lille cremerutine, jeg faktisk er blevet rigtig glad for 🙂

  Svar
 9. Mette Herbert
  Mette Herbert siger:

  Ansigtet plejes hver morgen og kroppen i øvrigt efter hvert bad. Jeg synes min hud kræver mange forskellige ting i forskellige zoner – og det bliver mere udtalt om vinteren. Milde dufte er et must, da alt andet får mig til at slå ud ;0

  Svar
 10. hellep
  hellep siger:

  jeg er vel kan man sige igang – det er ikke hvergang efter jeg har været bad jeg får smurt creme på hele kroppen – men som regel er det armene og skinneben – da jeg syntes de meget hurtig bliver utrolig tørre – så der er plads til forbedring med en sikkert fantastisk serie!!!

  Svar
 11. Dorte Slouborg
  Dorte Slouborg siger:

  Jeg smører mig ind i creme hver dag, – efter badet. En ekstra fed, fra Apoteket, – et fransk mærke påø hals og bryst, – og en fra Matas Natur-serie på resten af kroppen. Ville da være lækkert med noget fornyelse fra Dove 🙂

  Svar
 12. Annette J
  Annette J siger:

  Jeg bruger creme dagligt (efter badet) og særligt en god fugtighedscreme her om vinteren, da vinteren har det med at udtørre min hud. Jeg variere meget hvad angår mærker på creme og hudplejeprodukter, og senest har jeg anvendt Nivea som sammen med Dove giver mig en blød hud 🙂

  Svar
 13. Maria Ørum
  Maria Ørum siger:

  Jeg bruger creme hver morgen efter badet,elsker cremer der dufter godt og er nemme at påføre.
  Nu hvor det er begyndt at blive koldere,skriger min hud efter fugt,så dette kunne være superlækkert at vinde 🙂

  Svar
 14. Sandra
  Sandra siger:

  Jeg må blankt erkende, at jeg kun bruger ansigtscreme hver dag. Creme til kroppen bruger jeg kun hver ca. hver tredje dag, når jeg ligesom opdager, at min hud skriger på fugt … ;o)

  Svar
 15. Emma
  Emma siger:

  Jeg forsøger at huske at smøre mig ind i bodylotion (body butter fra matas natur), lige efter jeg har været i badet, men nogle gange glemmer jeg det altså.. Det er nok fordi, det skal gå hurtigt om morgenen, hvis jeg skal møde på. Men jeg har altid håndcreme på mig, så der er jeg rigtig god! 😉 nogle dage bruger jeg bb-creme i ansigtet.

  Svar
 16. Louise
  Louise siger:

  Jeg er SÅ dårlig til at huske at bruge bodylotion. En sjælden gang i mellem bruger jeg kokosolie på hele kroppen efter badet – jeg elsker duften men det tager lidt lang tid om at tørre ind. Jeg ville elske at have den serie stående på mit badeværelse, jeg tror min hud ville takke mig for det!

  Svar
 17. Karin c
  Karin c siger:

  Aj altså hvor super lækkert hvis man kunne være så heldig 🙂
  Til dagligt er jeg rigtig glad for en creme med shea smør 🙂 Det er helt fantastisk til mine ben der ellers så let bliver tørre 🙂 Sværger også i lange perioder til Dove som jeg syntes er en super god creme til prisen 🙂
  Hav en smuk Søndag

  Svar
 18. Jane Wæhrens
  Jane Wæhrens siger:

  Som undersøgelsen viser kan jeg kun bekræfte, at det også er tilfældet med mig. Jeg er vældig obs i weekenden og mindre obs i hverdagen – tidlige morgener hvor jeg står op kl. 5.00. Jeg bruger Matas Citrus serie – saltsyre, bodylotion og bodyolie. Jeg kunne vildt godt tænke mig, at prøve disse produkter, så jeg ville blive rigtig glad hvis jeg bliver den heldige.

  Svar
 19. Lou
  Lou siger:

  God kropspleje er vigtig for en pæn hud, derfor er det også noget jeg prioritere. Bruger hhv. dag- og natcreme og anvender også Doves produkter da jeg synes det er god kvalitet til en billig penge.

  Svar
 20. Merete Louise Østberg
  Merete Louise Østberg siger:

  Babyolie er mit bedste tip. Hvis man som jeg har badekar, kan man med fordel komme lidt babyolie i badevandet. Det gør huden silkeblød og trænger hurtigt ind. Når jeg har lagt mig starter jeg altid med at gøre håret vådt, da olien i vandet virker som en hårkur. Hvis ikke man har badekar kan man smøre den fugtige hud ind i lidt babyolie, og dernæst tørre sig på almindelig vis.
  Ku være skønt at vinde disse lækre cremer, da jeg har hørt rigtig meget godt om dem.

  Svar
 21. Ida
  Ida siger:

  Jeg bruger creme dagligt, nogle gange flere gange om dagen, da jeg desværre ret nemt får tør hud – specielt efter hårfjerning. Jeg har før prøvet Dove seriens tidligere bud på en mild selvbruner, og den var simpelthen SÅ fantastisk! Dén ville jeg gerne prøve igen, hihi 🙂

  Svar
 22. Helena
  Helena siger:

  Jeg har flere yndlings ansigtcremer, men jeg har endnu ikke fundet den helt perfekte til kroppen der giver massere af fugt uden at fedte – måske kan dove blive en ny favorit, who knows?

  Svar
 23. Julie Bech
  Julie Bech siger:

  Jeg prøver at smøre mig ind hver gang efter badet. Jeg har meget tør og irriteret hud, som klør især om vinteren, så hvis jeg ikke bruger en fed creme, bliver det meget værre. Jeg har i den sidste tid brugt mærket Lipikar fra apotektet, som har hjulpet på min kløe. Jeg er dog altid på udkig efter gode produkter. så den nye Doveserie ville jeg elske at afprøve.

  Svar
 24. justlove2ndhandbyleneb.
  justlove2ndhandbyleneb. siger:

  Wau atopisk hud har brug for fugt. Bruger til dagligt La Roche både dush & hudpleje og min plus 40 hud har også behov for god ansigtspleje og bruger produkter uden pafume for at beskytte den vil være lækkert at prøve Dove serien smil Lene

  Svar
 25. Maj-Britt Jensen
  Maj-Britt Jensen siger:

  Jeg bruger faktisk ikke noget da jeg ikke har fundet det helt perfekte til min lidt sarte hud endnu. Så tror helt sikkert at Dove skal prøves af.

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.